EXCLUSIV

Liviu Dragnea e țintuit la pat. Fostul lider PSD are mari probleme de sănătate: „Se luptă cu boala”. EXCLUSIV

Alexandru Catalan 11.03.2022, 18:52
Liviu Dragnea e țintuit la pat. Fostul lider PSD are mari probleme de sănătate: „Se luptă cu boala”. EXCLUSIV

Membrii noului partid în care a decis să se implice Liviu Dragnea după ieșirea sa din închisoare au noi și serioase motive de îngrijorare. Liderul Alianței pentru Patrie e bolnav de câteva zile bune, iar medicul i-a recomandat  o perioadă medie de refacere și de tratament cu antibiotice.

Liviu Dragnea e țintuit la pat

„Nu știm exact de la ce a început totul. Am avut săptămâna trecută o serie de întâlniri cu colegi din diverse regiuni. Altfel spus, a fost o perioadă foarte plină în care Liviu Dragnea a fost alături de noi. Însă cândva, pe parcurs, a răcit foarte tare. Medicul spune că are o aprindere la plămâni. De fapt, la un singur plămân, dar nu știu exact să vă spun diagnosticul, fiindcă nu mă pricep la treburile acestea medicale”, a declarat Codrin Ștefănescu pentru impact.ro.

„Mâna dreaptă” a lui Liviu Dragnea din ultimii ani recunoaște deschis că prima dată mai toți colegii au suspectat faptul că șeful partidului, în vârstă de 59 de ani, s-ar fi infectat cu COVID-19.

Liviu Dragnea e tintuit la pat
Liviu Dragnea e tintuit la pat

Are temperatură de peste 39 de grade

„Astea au fost și primele noastre temeri.  E mai bine să nu ai de-a face cu ăsta, nici măcar când pare că este pe final. Mai ales că mulți dintre cei care-l încojoară s-au infectat cu COVID. După analize și teste am răsuflat ușurați. Însă nici cu aprinderea la plămâni nu te joci!”, a adăugat el.

Codrin Ștefănescu spune că din cauza bolii toată agenda lui Liviu Dragnea a fost data peste cap: „Am contramandat totul. Întâlniri, prezențe în studiouri de televiziune, până și cele mai mici discuții. Liviu trebuie să stea la pat, are temperatură, uneori trece și de 39 de grade, și se luptă cu boala. Plus tratamentul cu antibiotic. Cred că are o sensibilitate la plămâni. Cine știe de la ce-o fi pornit totul?!”. El spune că poate și zilele petrecute în închisoare au contribuit la această sensibilitate. Pe de altă parte, Ștefănescu ia în calculul „vinovăției” și vremea actuală: „Și vremea asta, de început de martie, cu temperaturile astea ce au scăzut brusc, poate avea și ea rolul ei. Nu știu ce să zic. Până și eu nu m-am putut feri de un guturai sau ce-o fi fost. Vreo două zile m-a pus la pat un virus tâmpit, apoi am dus-o pe picioare, alte încă câteva zile. Mai un pumn de vitamina C, mai o țuică fiartă. Uite așa, ușor, ușor, am scos-o la capăt!”.

„Își va reveni repede”

Codrin Ștefănescu rămâne însă un optimist incurabil. „Liviu Dragnea își va reveni repede. Și chiar și bolnav, tot urmărește cu atenție ce se întămplă. Cred că în curând va fi iar activ pe paginele sale sociale. Nu vedeți, unora le trece prin cap să apeleze la cenzura de altădată, a comuniștilor. Și după aia se gândesc să dea vina pe alții!”, mai spune el.

Liviu Dragnea, fostul președinte al PSD până acum trei ani, a fost închis la 27 mai 2019, pentru a executa o pedeapsă de trei ani și jumătate, dar a fost eliberat mult mai repede, pe 15 iulie 2021. De atunci, el a traversat o perioadă destul de agitată a vieții sale. La finele anului trecut, el s-a despărțit de fosta sa iubită, Irina Tănase, mai tânără cu peste 30 de ani ca el, printr-un simplul SMS, bănuind-o de infidelitate. Nu au mai contat cei opt ani petrecuți împreună și nici faptul că aceasta s-a numărat printre puținii oameni care au rămas alături de el și pe durata în care a fost închis. Există zvonuri că despărțirea s-ar fi produs după ce Liviu Dragnea ar fi aflat că Irina l-ar fi înselat cu fostul ei iubit, în perioada în care el s-ar fi aflat chiar în pușcărie.

Urmăriți Impact.ro și pe