Live Video Online emisiunea Puterea Dragostei, pe Kanal D – Ediția de sâmbătă, 11 iulie

Daria Petrescu 11.07.2020, 15:14
Live Video Online emisiunea Puterea Dragostei, pe Kanal D – Ediția de sâmbătă, 11 iulie

Emisiunea Puetrea Dragostei continuă cu o nouă ediție sâmbătă, 11 iulie, la Kanal D. Concurenții apelează la noi strategii, după plecarea în lacrimi a Ellei, de zilele trecute. Livian continuă să o cucerească pe Ramona, care îl consider interesant pe acesta. Surprizele se țin lanț și în următoarea ediție. Iată de ce momente vor avea parte telespectatorii la Puterea Dragostei, în ediția de sâmbătă 11 iulie.

Concurenții de la Puterea Dragostei, din ce în ce mai imprevizibili

Lucrurile devin din ce în ce mai interesante la Puterea Dragostei, în ediția de sâmbătă, 11 iulie. Zilele trecute, Ella a părăsit Casa Dragostei, cu emoții și părere de rău. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile între concurenții rămași în competiție.

Pentru că Puterea Dragostei se apropie de final, iar Livian a primit mai multe întrebări legate de participarea lui în următorul sezon , acesta a postat un mesaj pe contul de socializare.

„Nu m-am pronunțat nici că rămân, nici că nu rămân în sezonul 3! Dacă aveți întrebări, vă rog să mi le adresați pe live sau în privat. Nu tot ce zboară se mănâncă. Mai dăm și noi un control și după mâncăm. Nu?! Vă mulțumesc pentru toată susținerea și încrederea acordată! Fără voi nu ajungeam așa departe!”, a scris Livian pe contul său de Instagram, zilele trecute.

Ella a părăsit Gala cu lacrimi în ochi, în ediția din 5 iulie

În urma unor discuții aprinse între concurenți, Ella de la Puterea Dragostei a izbucnit în lacrimi și a părăsit emisiunea în mijlocul Galei.

„Hai, mă, mă lași cu teatrul ăsta ieftin?!”, a spus Daiana atunci când Ella s-a retras din Casa Dragostei.

În cadrul aceleiași ediții, Ramona a fost cucerită de Livian

„Ce calități are Livian?”, a întrebat Andreea Mantea. „Are foarte mult calități! Este foarte inteligent, seducător nu mai spun…”, a răspuns Ramona imediat. Discuțiile aprinse au continuat, însă. Ca de fiecare data, replicile acide nu au lipsit, fiecare interpretând în felul său declarațiile colegilor de la Puterea Dragostei.

Ella a părăsit Gala
Ella a părăsit Gala

Andreea Pirui: Auzi, tu, pocăito, tu pe mine nu mă fă perversă!

Ella: Îmi zice tu mie că râd de… Doamne ferește!

Andreea Pirui: Păi asta ai făcut!

Andreea Mantea: Ella, nu e prima dată când aud asta cu telefonul.

Bianca: Se descarcă, ea a povestit… Adica, eu o înțeleg.

Jador a fost unul dintre cei mai controversați concurenți de la Puterea Dragostei

După ce a participat la Puterea dragostei, Jador a devenit  unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România. Invitat în cadrul emisiunii prezentate de Mirela Vaida, Jador a făcut declarații interesante și a lăsat să se înțeleagă că a pus ochii pe asistenta Cosmina Adam.