Lionel Messi, pus la punct de președintele clubului FC Barcelona. „Nu intră în planurile noastre”

Sorin Barbu 29.03.2022, 14:57
Lionel Messi, pus la punct de președintele clubului FC Barcelona. „Nu intră în planurile noastre”

Lionel Messi se află în cel mai greu moment al carierei. Conducătorii lui PSG nu sunt mulțumiți de el, fanii l-au fluierat, iar echipa a părăsit deja Champions League. Presa spaniolă a vorbit despre faptul că argentinianul s-ar putea întoarce la FC Barcelona, iar Dani Alves i-a transmis că îl așteaptă cu brațele deschide, dar președintele grupării catalane a negat că se gândește la acest transfer.

Lionel Messi, refuzat de FC Barcelona

Lionel Messi a fost refuzat de clubul unde credea că este o icoană. Președintele clubului FC Barcelona a negat că ar fi interesat de transferul atacantului argentinian. Și jurnaliștii spanioli, dar și cei francezi au vorbit intens despre această variantă după ce PSG a fost eliminată din Champions League, încă din faza optimilor, după „dubla” cu Real Madrid.

Messi poate pleca de la PSG in vara.

Juan Laporta a acordat un interviu în care a negat ferm negocierile cu reprezentanții fotbalistului care a câștigat de șapte ori „Balonul de Aur”.

„Nu am primit niciun mesaj de la Messi sau agenții săi cu privire la posibilitatea de a reveni la Barca. Realitatea este că nu luăm în considerare această posibilitate. Această înțelegere nu intră în planurile noastre”, a spus Laporta, potrivit Rac 1.

Lionel Messi a jucat în 26 de meciuri pentru PSG și a marcat 7 goluri și a oferit 11 pase decisive. Puțin, foarte puțin pentru salariul anual de 41 de milioane de euro și-au spus fanii care au început să-l fluiere. Messi este tot mai decis să plece. Dacă nu la FC Barcelona, poate în SUA, China sau țările arabe, în campionate unde ar putea să câștige foarte mulți bani.

Nici Neymar nu se simte bine la PSG. Președintele Nasser Al-Khelaifi vrea să-l vândă în vară pentru a mai recupera măcar o parte din cele 222 de milioane de euro, investite pentru transferul brazilianului, care pare că nu mai are deloc chef de fotbal.

Kylian Mbappe ar putea fi marele câștigător dacă Messi și Neymar ar pleca de la PSG. Clubul ar avea suficienți bani ca să-i ofere un salariu regesc și în plus ar rămâne marea vedetă din atacul formației din capitala Franței.

Urmăriți Impact.ro și pe