Lidl anunță angajări masive. Ce salariu atractiv propune, vânzătorii primesc tichete de masă și sporuri

Badea Violeta 10.01.2023, 16:25
Lidl anunță angajări masive. Ce salariu atractiv propune, vânzătorii primesc tichete de masă și sporuri

Românii care sunt în căutarea unui loc de muncă primesc vești bune la început de an 2023! Lidl, una dintre cele mai importante companii de de pe piața de retail alimentar din Europa, anunță că face zeci de angajări în această perioadă. Reprezentanții firmei au mare nevoie de oameni în mai multe localități din țară!

Se fac angajări la Lidl. Sunt zeci de posturi disponibile

Românii care vor să se angajeze la început de an primesc vești extraordinare. Lidl, una dintre cele mai importante companii din România și nu numai, caută oameni pe posturi de vânzători, lucrători în depozit sau manageri.

Firma face zeci de angajări în 44 de localități din țară, mai exact în: Alexandria, Arad, Avrig, Baia Mare, Bolintin Deal, Bragadiru, Brașov, București, Bușteni, Chiajna, Cluj-Napoca și Constanța.

Totodată, Lidl anunță că mai angajează și în Corbeanca, Cordun, Dej, Domnești, Eforie Nord, Florești, Gherla, Ghiroda, Lugoj, Mangalia, Mediaș, Nedelea, Oradea, Oravița, Otopeni, Pitești, Ploiești, Popești-Leordeni, Salonta, Săcălaz, Sovata, Șelimbăr, Ștefăneștii de Jos, Tășnad, Târgu Mureș, Timișoara, Topoloveni, Tulcea, Tunari, Vatra Dornei, Voluntari și Zalău.

Lidl angajează vânzător, lucrător în depozit, stivuitorist, operator de date, asistent în magazin, manager de magazin, manager tehnic, asistent de manager, șef de vânzări, adjunct de magazin, specialist HR, specialist în etichetarea produselor, controlor de stocuri, specialist de achiziții și analist de conținut.

Citește și Produsele care dispar de pe rafturile Lidl. Clienții le vor duce dorul din 2023, decizia radicală a retailerului!

Lidl face angajari
Lidl face angajari

Avantaje pentru angajați

Candidații selectați pentru posturile de vânzători vor beneficia încă din prima lună de angajare de un plan de școlarizare personalizat și un trainer dedicat. De asemenea, aceștia vor primi un salariu motivant, tichete de masă și tichete cadou oferite cu diferite ocazii.

În plus, sporurile salariale, bonusurile și primele ocazionale nu vor lipsi. Totodată, vânzătorii vor beneficia de asigurare medicală privată și asigurare de accidente, dar și de pachete de asigurare medicală pentru membrii familiei.

Mai mult, aceștia vor avea zile de concediu în plus în funcție de vechimea în Lidl și o zi cadou cu ocazia zilei de naștere. Potrivit undelucrăm.ro, un vânzător Lidl poate câștiga un salariu de peste 3.000 de lei net.

De exemplu, un casier – lucrător comercial angajat full time în Capitală, cu experiență în domeniu de un an, încasa în luna septembrie a anului trecut o leafă lunară netă de 3.200 de lei.

Citește și Concurența pentru Lidl sau Mega Image, închisă de ANPC. Neregulile pe care le-au găsit la magazin!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...