Lidia Buble e în culmea fericirii! Artista a dat vestea cea mare

Andrei Cezar / 15.06.2020, 11:59
Lidia Buble e în culmea fericirii! Artista a dat vestea cea mare

Chiar dacă în plan personal Lidia Buble nu traversează o perioadă tocmai bună, după despărțirea de Răzvan Simion, din punct de vedere profesional artista a dat lovitura. Una dintre piesele sale este difuzată de cel mai mare post de radio din lume așa cum apreciază chiar cântăreața.

Lidia Buble, în culmea fericirii, după despărțirea de Răzvan Simion

Nu a trecut mult timp de la despărțirea Lidiei Buble de Răzvan Simion, însă deja artista are motive de bucurie. Soarele a răsărit pe strada ei, iar cariera sa beneficiază de un salt fantastic. Recent lansata ei piesă ”La Luna” a ajuns peste hotare și este difuzată de cele mai importante posturi de radio. Anunțul plin de entuziasm a fost făcut chiar de Lidia Buble pe contul ei de socialoizare.

”Cand iti doresti si visezi tot mai departe, atunci lucrurile ti se intampla…asa cum ti-ai dorit. Pot spune ca am visat la acest moment. Momentul in care pasiunea si determinarea sa se regaseasca in zambetele, trairile si satisfactia fiecaruia dintre voi. Da, datorita voua si a celor care au contribuit ca piesa “La Luna” sa ajungă peste hotare!

Va anunt, astfel, dragilor, ca “La Luna” feat Costi & Jay Maly este difuzata pe 40 Principales Spania, cel mai mare radio din lume, dar si in alte 9 tari!!!
Premiera a avut loc in cadrul emisiunii @40globalshow, prezentata de celebrul @tonyaguilarofi.
Este o reusita a intregii mele echipe, @catmusicspain & Cat Music Latin, care a propulsat piesa alaturi de nume mari ale muzicii globale. Sunt printre singurii artisti Cat Music care au obtinut drumul catre o cariera internationala.
Va multumesc, tuturor, si promit sa tot auziti vesti bune din partea mea!”,
a scris artista pe contul ei de Instagram.

Lidia Buble e în culmea fericirii! Artista a dat vestea cea mare
Lidia Buble e în culmea fericirii! Artista a dat vestea cea mare

Audiență mare a piesei și pe YouTube

La nici două luni de la lansarea videoclipului piesei sale pe YouTube, Lidia Buble a strâns aproape șapte milioane de vizualizări. O parte din succesul melodiei este pus de fani pe sema colaborării cântăreței cu Costi Ioniță. În secțiunea de comentarii a videoclipului aceștia au scris mesaje în care se arată extrem de încântați de ritmul ”caliente” al piesei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI