Legătura nebănuită dintre Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu. Ce secret ascunde prietenia celor două vedete. „O iubeam oricum”

Andra Daoud 18.07.2022, 17:29

Pe Cătălin Botezatu și pe Raluca Bădulescu îi leagă o veche prietenie. Cei doi se cunosc de mulți ani, însă de-a lungul timpului au avut și discuții în contradictoriu, care i-au determinat să nu își vorbească chiar și un an. Puțini știu însă că între Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu mai este o legătură strânsă, care i-a transformat din prieteni foarte buni în familie.

Ce legătură există între Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu

Au fost colegi de juriu ani la rând la emisiunea Bravo, ai stil!, dar Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu se cunosc de mai bine de 20 de ani și îi leagă o prietenie strânsă. Cei doi au trecut, de-a lungul timpului, de la statutul de prieteni la cel de familie, pentru că Botezatu este nașul de botez al lui Alex, fiul Ralucăi.

Creatorul de modă a vorbit, într-un interviu pentru EGO.ro, despre această prietenie, dar și despre momentele de cumpănă prin care a trecut. În urmă cu 20 de ani, el și Raluca Bădulescu au avut o ceartă mai aprinsă, în urma căreia nu și-au vorbit deloc timp de aproape un an.

„Da, m-am certat cu ea. Nu am vorbit un an de zile. Acum 20 de ani ne-am certat și nu am vorbit. Din vina ei că este foarte căpoasă. O iubeam oricum și ea pe mine, dar asta e. După aceea ne-am împăcat”, a povestit Bote, pentru EGO.ro.

Prezentă la discuție, Raluca Bădulescu a ținut să puncteze că și ea a făcut un pas spre împăcare, ocazie cu care Cătălin Botezatu și-a amintit întreaga scenă și a adăugat:

„Ai zis: ‘Știu că am greșit, asta e.’ Ea știa că a greșit și eu fac orice pentru fericirea ei. Absolut orice mi-ar cere. E prietena mea, i-am botezat copilul care acum are 20 de ani și a intrat la ASE. A intrat la facultate. L-am crescut toată viața. De fapt părinții ei care sunt niște oameni extraordinari ne-au crescut copilul. A ajuns copilul la facultate. Ne-am luat de o grijă”, a mai spus Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu, îndrăgostit de profesoarele de la școală

Cătălin Botezatu are o reputație de cuceritor și a avut câteva relații cu femei celebre și extrem de frumoase. Bote a avut parte însă și de dragoste platonică și iubiri neîmpărtășite, mai ales în perioada în care era elev. Creatorul de modă și-a amintit că a avut niște profesoare foarte frumoase, după care i s-au aprins călcâiele. Sentimentele nu i-au fost însă împărtășite, nici măcar la nivel de simpatie, în unele cazuri.

„Platonic vorbind. M-am îndrăgostit de profesoara de limba germană, de aceea vorbesc așa bine. Era foarte frumoasă. Acum nu vreau să se supere pe mine, eu cu limbile străine stau bine acum, dar în liceu am stat mai prost. Adică cu limba germană stăteam foarte bine pentru că profesoara era de-o frumusețe rară, blondă, nemțoaică la origine, era foarte frumoasă și de aceea am învățat germana ca lumea. (…)

Am învățat și limba franceză la fel de bine deoarece profesoara mă ura și indiferent de cât de bine vorbeam, îmi dădea tot timpul note foarte mici, ceea ce producea un mare haos în familia mea. Mama mea își dorea numai note mari. Vorbim asta până în liceu. Atunci am apelat inclusiv la oameni din Ministerul Educației, vorbesc serios. Am făcut reclamații. Ce era să fac? Așa am aflat, într-un final, că această doamnă profesoară de franceză nu mă suporta pentru că semănam cu fostul ei soț. Nu mi-a cerut nimic să rezolvăm problema și a rămas așa o chestie și s-a răzbunat pe mine degeaba”, a mai povestit Cătălin pentru EGO.ro.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe