INTERVIU

Legătura de dincolo de moarte dintre soția lui Dem Rădulescu, Stela Popescu și Cristina Stamate. „De când au plecat ele, am plecat și eu. Le visez, fiecare îmi spune ceva”. Interviu EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 23.09.2022, 23:04
Legătura de dincolo de moarte dintre soția lui Dem Rădulescu, Stela Popescu și Cristina Stamate. „De când au plecat ele, am plecat și eu. Le visez, fiecare îmi spune ceva”. Interviu EXCLUSIV

Prima soție a lui Dem Rădulescu, Paula Rădulescu a suferit enorm după pierderea Stelei Popescu și a Cristinei Stamate, la un interval foarte scurt. Erau ca trei surori și, ne spune actrița, odată cu decesul acestora, și sănătatea ei a avut de suferit, având probleme cu inima. Mai mult, potrivit propriilor sale mărturisiri, făcute în exclusivitate pentru impact.ro, aceasta le visează pe fostele sale colege și fiecare îi transmite câte ceva, ce are legătură cu ce i se întâmplă zilele următoare.

„Există o legătură dincolo de moarte”

Actrița Paula Rădulescu a împărțit ani buni aceeași cabină cu Stela Popescu și Cristina Stamate, iar între ele s-a legat o frumoasă prietenie. Moartea fulgerătoare a ultimelor două a devastat-o, pur și simplu, pe prima soție a lui Dem Rădulescu. La scurt timp după pierderea acestora, actrița s-a îmbolnăvit și ea având probleme cu inima.

„Mi-au lipsit de când s-au dus. De când au plecat ele, am plecat și eu. Îmi lipsesc enorm, nu mi-am putut închipui vreodată că le-am iubit atât de tare… Sănătatea mea s-a făcut praf, inima mea nu a mai putut de durere. Prea s-au dus repede și una după alta și neașteptat. Tot ce spuneau, parcă voiau să-mi dea un suflu. Nu am mai avut acea bucurie, acel ceva, ca atunci când te duci acasă și e cineva care te înconjoară cu tot. Așa eram noi. Faptul că am jucat împreună și stând în aceeași cabină, parcă ne-a unit extrem de tare. Lucrurile mărunte fac dragostea mai mare”, ne-a mărturisit Paula Rădulescu.

„Stela nu dădea doi bani pe ceremonii de înmormântare”

Mai mult, aceasta crede că există o legătură dincolo de moarte și, ne spune actrița, nu de puține ori le visează pe prietenele sale, care fiecare îi transmite câte ceva:

„Le visez, fiecare îmi spune ceva. Cristina mă atenționează că o să-mi fie foarte rău dacă mă apropii prea tare de ea, dar ea nu stă de vorbă cu mine. Cu Stela ne visăm în lume multă, fiecare are treaba ei. Suntem la mese, la spectacol. Visele mele nu sunt legate de ceva particular, ci de teatru. De ceea ce ni se întâmpla înainte sau după. Știu că fiecare îmi spune că ceva o să se întâmple. A doua zi le aprind oricum o lumânare frumoasă, am un altar mic, le văd și vorbesc un pic. Lumina arde, arde și ne ține aproape cu sufletul.

Stela spunea, la un moment dat, după ce a murit soțul ei, Puiu Maximilian, ei, ce să mai fie, suntem oameni deștepți. Mori, la revedere. Viermișori, cum făcea ea cu hazul ei. Și iei ceva.. Sufletul care răsare și se duce în sus. Stela nu dădea doi bani pe nimic, nici pe ceremonii, pe înmormântare, pentru că știa ce se întâmplă cu cineva care nu mai are viață. Era foarte deșteaptă și o spunea în felul ei”.

Legatura de dincolo de moarte dintre sotia lui Dem Radulescu, Stela Popescu si Cristina Stamate. „De cand au plecat ele, am plecat si eu. Le visez, fiecare îmi spune ceva”. Interviu EXCLUSIV

Atenționată, în vis, și de Dem Rădulescu

Actrița ne-a mărturisit, de asemenea, că-n vis îi apare și regretatul actor, Dem Rădulescu, cel care i-a fost soț peste 20 de ani, precum și bunicul său.

„Absolut, există o legătură dincolo de moarte. Cu bunicul meu și cu ele. Dar și Bibanul (n.r. porecla dată lui Dem Rădulescu) mă mai atenționează. Parcă-l văd cu degetul cum îmi zice: fii atentă. Îl visez tot timpul. Am fost soț și soție. Și nu e întâmplător nici faptul că vorbesc despre el acum, pentru că pe 21 septembrie ar fi fost ziua lui. Iar în acea zi, ni s-au născut și doi băieți”, ne-a mai spus aceasta.

Urmăriți Impact.ro și pe