Lecția de viață pe care Stela Popescu i-a dat-o lui Dan Negru. Prezentatorul a făcut o mărturisire sinceră. „M-a luminat”

Badea Violeta 26.09.2022, 16:00

Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani, după un atac cerebral vascular. Cu toate că au trecut aproape cinci ani de la trecerea sa în neființă, Dan Negru nu a uitat-o pe marea actriţă a teatrului românesc. De curând, prezentatorul și-a amintit de vorbele artistei. Iată lecția de viață pe care Stela Popescu i-a dat-o vedetei de la Kanal D!

Dan Negru și-a amintit de vorbele Stelei Popescu

De curând, Dan Negru a postat, pe rețelele sociale, ultima imagine cu Stela Popescu într-un platou de televiziune. În dreptul fotografiei, prezentatorul TV a publicat un mesaj.

Acesta a precizat că blonda Giorgia Meloni a câștigat alegerile în Italia, făcând aluzie la faptul că în România există încă prejudecăți. Ulterior, prezentatorul a spus că și-a amintit de cuvintele Stelei Popescu, care erau acestea: „Nu poți să evoluezi dacă-i umilești pe alții.”

Moderatorul povestește că pe tot parcursul carierei i-au răsunat în minte aceste vorbe, iar la un moment dat a refuzat să reia emisiunea „Te pui cu blondele”.

„Blonda Giorgia a câștigat alegerile in Italia. Nu există prejudecata „blondelor” în presa italiană oricât tămbălău ar fi acolo în orele astea, de după alegeri.

Am refuzat să mai fac „Te pui cu Blondele” când Stela Popescu mi-a spus ca nu poți să evoluezi dacă-i umilești pe alții. Acu ‘ vreo doi ani când mi s-a propus sa reiau emisiunea mi-am amintit de vorba ei:

Doar prejudecata că blondele sunt proaste e o umilință, draga Dan. Când am re-construit formatul nici prin cap nu mi-a trecut că umilesc o categorie de oameni.

Stela m-a luminat. Oamenii buni aprind lumini, oamenii răi aprind incendii. „Blonda de la Cotroceni” e încă titlu la noi. Dacă „vergeturile” domnului Buhnici au fost sancționate in online de publicitari atunci aceiași publicitari trebuie să judece cu aceeași măsură și televiziunea. E măsura civilizației !

La noi umilința e legalizată. „Săracule!”, „blondo”, „țăranule” sunt umilințe spuse zilnic.. Am învățat târziu că poți sa strălucești și fără sa stingi lumina altuia!”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Dan Negru si Stela Popescu
Dan Negru si Stela Popescu

În ce a investit Dan Negru banii câștigați din televiziune

Dan Negru se poate lăuda cu o carieră în televiziune de aproape trei decenii. De-a lungul timpului, acesta a prezentat numeroase emisiuni care s-au bucurat de un uriaș succes la public.

De curând, vedeta de la Kanal D a vorbit despre sumele pe care le-a câștigat și despre investițiile pe care le-a făcut. Nu de puține ori, prezentatorul a fost numit „zgârcit”, dar nu-l deranjează deloc această etichetă pe care a primit-o.

„M-am regăsit în cumpătare, dar unii au tradus asta în zgârcenie. Acum îmi place și chiar mă laud cu asta. Acum 20 de ani, colegi de-ai mei își luau mașini sau haine de firmă din banii câștigați.

Eu, zgârcit, investeam în ceva ce rămâne. În cărămizi sau teren. Mașinile și hainele de firmă s-au devalorizat. Celelalte au crescut. Mă bucur că am fost zgârcit…”, a declarat Dan Negru pentru Viva!.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...