Lavinia Pîrva, imagine rară alături de părinţi. Ei sunt socrii lui Ştefan Bănică Jr. Foto

Badea Violeta 24.11.2021, 16:02

Lavinia Pârva împlinește astăzi, 24 noiembrie, vârsta de 37 de ani și se declară o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Bruneta și-a întemeiat o familie frumoasă alături de Ștefan Bănică Jr și se bucură de multe momente frumoase alături de băiețelul ei, Alexandru. De asemenea, vedeta are doi părinți care o iubesc enorm. Soția artistului le-a împărtășit internauților o imagine superbă cu mama și tatăl ei. Iată-i pe socrii lui Ștefan Bănică Jr.

Lavini Pîrva și-a emoționat toți fanii de pe rețelele de socializare

Bucurie mare în familia lui Ştefan Bănică Jr. Soția artistului este sărbătorita zilei. Vedeta a mai adăugat o floare la buchetul vieții și se bucură din plin de clipele frumoase din viața ei.

Deși nu va avea parte de o petrecere, Lavinia Pîrva este extrem de fericită pentru că îi are aproape pe toți cei dragi. Partenera de viață a lui Ștefan Bănică Jr a publicat o imagine emoționantă alături de părinții ei.

De asemenea, vedeta le-a împărtășit fanilor și mesajul pe care i l-au transmis aceștia. Astfel, admiratorii au putut observa imediat asemănarea izbitoare dintre frumoasa vedetă și părinții ei.

Soția lui Ștefan Bănică Jr le-a demonstrat încă o dată fanilor săi din mediul online că are o relație excelentă cu cei care i-au dat viață. De asemenea, urmăritorii au putut observa cât de mândră este bruneta de părinții săi minunați.

Privind atent fotografia se poate observa că frumusețea este moștenire de familie în cazul Lavinie Pîrva. Vedeta seamănă leit atât cu mama, cât și cu tatăl ei.

Lavinia Pirva si parintii ei
Lavinia Pirva si parintii ei

Ce își dorește Lavinia Pîrva de ziua ei

Recent, Lavinia Pîrva a dezvăluit ce cadou își dorește de ziua ei. Vedeta nu este pretențioasă. Nu vrea mașini, bijuterii sau vacanțe, ci un tort care să-l bucure pe micuțul Alexandru.

„Eu îmi doresc să vină tortul, pentru că Alexandru adoră aniversările, mai exact să sufle în lumânări. De fiecare dată când este o aniversare în familie îl iau și spun lăsați-l și pe el să sufle.

Abia aștept să îi văd bucuria pe chip. Va fi foarte frumos pentru că vom fi cu toții, anul acesta vom fi în familie!”, a spus bruneta, la „Teo Show”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...