VIDEO

Laurențiu Reghecampf, epuizat după ce echipa lui s-a impus în meciul cu CFR Cluj. „Este a doua oară când am câștigat în ultima secundă”

Sorin Barbu 10.04.2022, 23:40
Laurențiu Reghecampf, epuizat după ce echipa lui s-a impus în meciul cu CFR Cluj. „Este a doua oară când am câștigat în ultima secundă”

CS Universitatea Craiova a câștigat cu 3-2 duelul cu CFR Cluj din runda cu numărul 4 din play-off și a relansat lupta pentru titlu. Ante Roguljic a fost eroul partidei, după ce a marcat golul victoriei în ultima secundă. Oltenii au ajuns la un punct de FCSB.

CS Universitatea Craiova – CFR Cluj 3-2

CS Universitatea Craiova a învins cu 3-2 CFR Cluj și a pus o lingură de piper peste acest final de campionat ce părea decis. Alexandru Crețu a deschis scorul și a marcat după aproape șapte ani în Liga 1.  Ardelenii au revenit după ce Omrani a pasat magistral de două ori și le-a oferit lui Bordeianu și Petrila șansa de a trimite mingea în poartă.Intrat în partea a doua a jocului, Jovan Markovic a egalat și a trimis și o minge în transversală.

„Mă bucur că am reușit să câștigăm, suntem într-o euforie foarte mare. Sperăm să câștigăm toate meciurile și să ne batem la locul doi și chiar la campionat. Pot să fiu atacantul naționalei.

Mă bucur că am făcut un joc bun, sper să continui și să ajung la națională. A fost o nebunie, speram să câștigăm, am avut încredere până în ultimul moment”, a spus Jovan Markovic.

A fost însă meciul în care Ante Roguljic a fost erou. A intrat în minutul 90 și după cinci minute a dat lovitura și a marcat golul victoriei.

„E greu, e a doua oară când am câştigat în ultima secundă. Eu cred că am făcut un meci bun. Suntem bucuroşi că am câştigat şi sper să continuăm pe acelaşi drum. Avem un meci greu cu Farul, mergem la Piteşte, ne aşteaptă o săptămână a Paştelui grea.

Nu a fost uşor, cei de la CFR Cluj au revenit şi au condus cu 2-1. E foarte greu să revii cu CFR Cluj de la 2-1. Toată lumea a intrat bine, ne-am dorit toate cele 3 puncte. A fost foarte uşor, îmi aduc aminte faza primului gol, trebuie să ne comportăm altfel, să dăm mingea afară. Al doilea gol, marcajul lasă de dorit.

Mai sunt multe meciuri de jucat, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Este mai frumos aşa, mai mult suspans. Vor fi meciuri tari, noi nu avem în mână absolut nimic. Cei de la CFR Cluj sunt favoriţi pentru că au foarte multe puncte în faţă”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

În lipsa lui Dan Petrescu, suspendat, Mario Camora a fost cel mai nervos din lotul campioanei. Căpitanul nu a înțeles de ce trupa din Gruia s-a retras și nu a continuat să atace.

„Nu știu ce să zic. Ne-am băgat în poartă. Am avut mentalitate de echipă mică la final. Trebuia să fim mai inteligenți, aveam mai multă experiență. A fost vina noastră. Am pierdut de două ori la ultima fază.

Toată lumea pierde puncte, dar nu așa cu atitudinea asta. Trebuie să fim mai inteligenți, să ținem de minge, de rezultat”, a declarat Mario Camora.

„Un final nefericit pentru noi. Nu știu, e păcat. Am avut, ca la ultimul meci jucat la Craiova, avantaj, iar în minutul 96 am luat gol. Ne așteaptă un meci greu cu FCSB și trebuie să arătăm că suntem campioana ultimilor patru ani și să câștigăm, dacă vrem să mai luam campionatul.

Cred că toți sunt foarte fericiți că CFR Cluj a pierdut și se joacă titlul, dar suntem jucători cu experiență și vom gestiona bine situația. Cu siguranță! Nu trebuie să dăm vina că n-a fost Petrescu pe bancă, suntem jucători cu experiență și nu trebuie să ne legăm de lucrurile astea.

Ar fi păcat să ne găsim alibiuri. Ce să fac dacă oamenii mă critică? Să stau să plâng că mi-a zis unul că am fost slab? Și criticile sunt benefice dacă le iei ca atare. Au mai fost momente grele în ultimii ani și cred că le-am gestionat foarte bine. Toată lumea pune presiune pe noi. E un joc pierdut, următorul joc ne revenim și avem șansa să luăm toate cele trei puncte. Care e problema?”, a declarat Mihai Bordeianu.

CFR Cluj are 45 de puncte și ocupă primul loc, iar pe locul doi se află FCSB cu 37 de puncte și un meci mai puțin disputat, cu FC Voluntari. Universitatea Craiova încheie podiumul și a ajuns la un punct de FCSB.

Urmăriți Impact.ro și pe