EXCLUSIV

Laurențiu Cazan, adevărul despre zvonul că s-ar fi călugărit: „Avem dușmani!”. Totul despre puterea solistului de a vedea în viitor, dar și aura oamenilor EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 04.04.2023, 23:43
Laurențiu Cazan, adevărul despre zvonul că s-ar fi călugărit: „Avem dușmani!”. Totul despre puterea solistului de a vedea în viitor, dar și aura oamenilor EXCLUSIV

Solistul Laurențiu Cazan infirmă, exclusiv pentru Impact.ro, că s-ar fi călugărit, zvon care îi dăunează enorm, pe plan muzical. Celebrul artist ne-a mai vorbit și despre puterea sa de a vedea în viitor, dar și despre accidentul feroviar de astăzi, din Olanda, țară în care a locuit și în care merge, adesea, pentru colaborări artistice.

Laurențiu Cazan, adevărul despre zvonul că s-ar fi călugărit

Solistul Laurențiu Cazan a dorit să infirme, exclusiv pentru Impact.ro, zvonul că s-ar fi călugărit sau că are vreo intenție, în acest sens:  ”De ce se spune despre mine că m-aș fi retras la mănăstire și că m-am călugărit? Cine o fi inventat minciuna asta? De ce? Nu știu ce e în capul lor. Avem dușmani care plimbă minciuna prin țară. Degeaba pun pe eu pe contul de Facebook că am concerte în Brașov, în București, în toate colțurile țării, plus că lucrez și la un nou album, cu piese noi, pe care le voi înregistra la Uniunea Compozitorilor. Din păcate, țara arde și baba se piaptănă. Eu îmi văd de treburile mele, Slavă Domnului!

A preluat zvonul și un ziar, de aici, de unde stau, din orașul meu, Buzău, dar nu au vrut să vorbim. Aceste minciuni au însă o țintă mai largă. Denigrarea celui vizat, ca lumea să creadă că artistul ăla nu mai vrea să cânte, că s-a retras, ca așa a vrut el. În aceeași linie mai largă este vorba și despre denigrarea ortodoxiei, nu este o informație care să aducă glorie celui vizat, are un efect invers, că acel solist e de fapt un ciudat. Este vorba despre ducerea în derizoriu, despre denigrarea celui vizat, ca lumea să creadă că artistul nu mai vrea să cânte. Prin urmare, să nu-l mai caute nimeni, să nu-l mai invite la concerte. Nu e adevărat că m-am călugărit. Uite, cânt, compun, am concerte, am emisiuni tv, am colaborări în Olanda”.

Laurentiu Cazan, adevarul despre zvonul ca s-ar fi calugarit
Laurentiu Cazan, adevarul despre zvonul ca s-ar fi calugarit

Are puterea de a vedea în viitor, dar și aura oamenilor

Laurențiu Cazan are această putere, de a vedea în viitor, dar și aura unui om: ”Am puterea de a vedea, de fapt, adevărul. Când vorbesc despre adevăr, în adevăr sunt incluse și trecutul și prezentul și viitorul. Este vorba despre acel firesc. Toată lumea poate vedea aura oamenilor, eu nu vreau să vorbesc ca fiind unul ales de Dumnezeu, că sunt eu mai deștept. Oamenii trebuie să înțeleagă faptul că nu sunt eu mai deosebit. Oricine are mai mult sau mai puțin această capacitate, dar nu i-a dat atenție, nu s-a dezvoltat. E atât de simplu.

Am fost la o expoziție de medicină alternativă, în Olanda, undeva, într-un pavilion imens și acolo erau unii care aveau niște camere de luat vederi. Îți făceau o poză și, cu ajutorul un soft, îți arătau aura în culori, există această tehnologie, în medicina alternativă, tehnici de exercițiu de a putea vedea aura. Faci niște cursuri și vezi. Important este de ce să vrei să vezi aura unui om, cu ce scop? Dar, de ce nu tuturor li s-a dat această putere de a-și folosi capacitățile? Pentru că omul este încă rău. Să îi dai în mână fuziunea nucleară, iar el să dea cu bombe sau să îi dai în mână o sabie, iar el, în loc să se apere, lovește primul, nu e bine”, ne-a mai spus Laurențiu Cazan, exclusiv pentru Impact.ro.

S-a adeverit tot ce i-a spus lui Nicu Alifantis, pe când acesta era soldat, la Buzău

Laurențiu Cazan are această capacitate, de a vedea în viitor, și chiar se mândrește cu două exemple, acum vedete de calibru, Nicu Alifantis și Oana Sârbu, cărora li s-a adeverit, ce le-a spus în urmă cu foarte mulți ani.

”Când era în Armată, la noi, la Buzău, și era soldat, Nicu Alifantis mai venea unde cântam eu, aveam o trupă. Am stat cu el la o bere. Aveam 15 ani, pe atunci. Se plângea că părinții vor să îl facă medic, dar eu i-am zis așa: ”Tu ai să devii marea vedetă a României!”. Dar și Oanei Sârbu i-am spus că va face teatru și că va cânta, avea doar 14 ani, era o elevă, când am întâlnit-o. Nu a fost nimic complicat pentru mine, să le zic asta, nu m-am concentrat și n-am analizat, au fost doar niște instantanee. E ca și cum mergi în piață și alegi un vânzător, de unde să cumperi. Există niște teorii interesante, teoria sincronizării sau a coincidenței. Fiecare avem forța asta, sunt oameni de știință care spun că noi folosim creierul foarte puțin și doar puțin din toate capacitățile pe care le avem ascunse”.

De ce olandezii au votat cu Partidul Fermierilor: ”Uniunea Europeană vor să le distrugă fermele”

Laurențiu Cazan ne-a vorbit și despre situația din Olanda, despre rezultatele alegerilor de luna trecută: ”Acum stau în România și merg în Olanda, înainte era invers. Olanda trece printr-o traumă economică cumplită. Olandezii trăiesc eminamente din agricultură, din zootehnie, cum să distrugi fermele? Toată țara a votat cu Partidul Fermierilor. De ce? Pentru că cei din Uniunea Europeană vor să distrugă fermele, iar olandezii când au văzut că vine falimentul au fost nevoiți să se apere. Am cetățenie olandeză, din 1996, dar nu m-am dus niciodată la vot, mare greșeală, însă! Olandezii nu prea se duceau, în general. Situația era bună, totul a mers bine, nu prea a interesat pe nimeni să voteze, unii nu știau nici cum îi cheamă pe politicieni. Ce să schimbe? Când e bine nu ai ce, când e rău crezi că nu poți schimba. Dar e greșit să zicem că votul nu contează, fiecare vot contează, de fapt. Partidul Fermierilor a ajuns la putere în Olanda pentru că mulți trăiesc din agricultură, din zootehnie, din producerea de semințe. Cum să distrugi fermele, cum să distrugi țara?”.

Despre accidentul de tren, de azi, din Olanda: ”O tragedie, o greșeală umană”

Laurențiu Cazan ne-a vorbit și despre accidentul feroviar, de astăzi, din Olanda, când un tren de pasageri a deraiat după ce a intrat în coliziune cu o macara care lucra pe calea ferată dintre Haga și Amsterdam. Autoritățile olandeze au anunțat că o persoană a fost ucisă și alte 30 sunt rănite.

”Eu merg des în Olanda cu mașina, cu trenul, cu bicicleta. Este un sistem foarte bine pus la punct, trenurile lor merg și cu 250 km/ oră. Uite, se întâmplă însă și la case mari, a fost o tragedie, a fost o greșeală umană. La noi, în România, când mergi cu trenul se aude zgomotul dintre șine, în Olanda nu se aude niciun zgomot, zici că ești în avion. Au un nivelul foarte ridicat în domeniul transportului, nu ne comparăm”, ne-a mai declarat Laurențiu Cazan, exclusiv pentru Impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...