Laura Giurcanu, detalii neștiute din culisele ședințelor foto. „Sunt foarte multe trucuri ca să nu se vadă”

Andreea Bisinicu 03.12.2022, 12:49

Laura Giurcanu nu are nevoie de nicio introducere, fiind una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Și-a făcut un renume în modelling, când a defilat pe pasarelele celor mai importante case de modă din lume, iar notorietatea ei a crescut foarte mult, după ce a participat la Survivor România. Detalii neștiute din culisele carierei celebrei influencerițe.

Ce pățește Laura Giurcanu la ședințele foto pe care le realizează

Laura Giurcanu se poate lăuda cu o carieră impresionantă în fashion și televiziune. Este un influencer de succes pe rețelele sociale, acolo unde onorează contracte mari cu branduri diverse, cărora le asociază imaginea sa.

Vedeta a oferit un interviu în exclusivitate celor de la ego.ro, în care a povestit detalii din culisele ședințelor foto la care participă. Deși articolele vestimentare pot fi extrem de atrăgătoare, modelele sunt nevoite să le returneze după fiecare photo – shooting.

„Iubesc hainele, mi se par foarte importante, mi se pare că sunt un mod de exprimare. Le apreciez și mă bucur de ele, am o relație bună cu hainele. Dacă îmi place ceva foarte mult o să mă gândesc dacă o să îl iau sau nu.

Nu mai sunt cumpărătoare impulsivă, chiar încerc să mă gândesc bine înainte dacă îmi trebuie, dacă este o nevoie, dacă mai am ceva asemănător, dacă o să îl folosesc la potențialul maxim. Nu aș zice că sunt iresponsabilă cu aspectul acesta.”, a declarat Laura Giurcanu, exclusiv pentru ego.ro.

Ce relație are Laura Giurcanu cu sora ei, Bianca

Laura Giurcanu are norocul de a avea o relație foarte apropiată cu sora ei, Bianca, fostă concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities. Fosta Faimoasă de la Survivor și sora ei mai mică împart totul, inclusiv hainele.

„Da. (n.r. își împrumuta hainele surorii sale) De cele mai multe ori, crescând împreună și mai ales când eram foarte mici, ne îmbrăcau la fel. Aveam două din fiecare, ceea ce era foarte drăguț. Apoi, sora mea lua mai multe lucruri de la mine decât luam eu de la ea, culmea, deși sunt sora mai mică.

Da, cred că aveam diversitate mai mare în dulap întotdeauna. Ne-am supărat de foarte multe ori, e ceva natural într-o relație de surori. De multe ori îmi cumpăram ceva, era nou, nu îl purtasem niciodată și îl vedeam pe ea. Înnebuneam: „Mă deranjează efectiv principiul, e nouă, nici nu am apucat să o port și tu deja o porți?”.

Am avut multe discuții pe acest subiect. Cred că toate relațiile foarte bune dintre surori au la bază și un procent sănătos de ceartă. Nu există să nu te cerți cu sora ta. Dacă nu te cerți cu sora ta, cu cine te cerți? Ne certăm, ne împăcăm. Chiar ne înțelegem foarte bine.”, a completat modelul pentru sursa citată.

La ce trucuri apelează Laura Giurcanu

Fiind o femeie foarte înaltă, cu dimensiuni de amazoancă, Laura Giurcanu s-a confruntat de multe ori cu dificultăți de natură vestimantară, la ședințele sale foto. La ce trucuri apela faimoasa blondină, pentru ca hainele prea mici sau cele prea mari să nu devină vizibile în poze.

„La shooting-uri am pozat de multe ori haine mult mai mici, dar sunt foarte multe trucuri ca să nu se vadă. Dacă blugii sunt foarte mici și nu se pot închide, îi pozăm de la spate. De multe ori s-a întâmplat ca hainele să fie prea mici sau prea mari și sunt tot felul de trucuri.

În China, spre exemplu, când lucram ca model, ținând cont că port 40-41, ei nu au pantofi așa mari. Toți pantofii îi tăiam și îi pozam de la spate, iar apoi îi editau. Era foarte amuzant. Acum, spre exemplu, am făcut un truc. Am o bluză pe mine care era cam largă și am prins-o cu un elastic la spate.

Am de gând să port acest sacou toată ziua. Sunt super pregătită de orice. Îmi strâng cu un elastic, cu un șnur, cu un șiret și pantalonii. Sunt o grămadă de trucuri pe care le înveți de-a lungul timpului.”, a completat diva.

Cristina Stroe și Damian Drăghici, despre Te cunosc de undeva
Urmăriți Impact.ro și pe