Laura Giurcanu, despre problemele de sănătate ale concurenților de la Survivor România. Toți au fost afectați de asta

Iancu Andreea 04.05.2022, 17:17

Competiția Survivor România nu este pentru oricine, iar acest fapt l-au înțeles concurenții pe piele lor. Laura Giurcanu, fosta Faimoasă, a povestit cum a trăit această experiență unică, care s-a încheiat cu o eliminare. Vedeta a dezvăluit detalii despre problemele de sănătate ale concurenților de la Survivor și motivul pentru care mulți s-au confruntat cu ele. Laura Giurcanu a apreciat întreaga evoluție din cadrul show-ului de la Pro TV.

Laura Giurcanu, despre problemele de sănătate ale concurenților de la Survivor România

Concurenții din cadrul uneia dintre cele mai urmărite producții TV au trecut prin momente dificile de-a lungul edițiilor. Dincolo de probele intense care le testează abilitățile și puterea fizică și psihică, aspectele legate de hrană și adăpost sunt și ele esențiale. Mulți dintre Faimoși și Războinici deopotrivă s-au confruntat cu unele probleme de sănătate, din pricina unui detaliu pe care puțini l-au luat în calcul atunci când s-au înscris în competiție.

Jungla din Dominicană nu este un mediu tocmai ușor de apreciată, mai cu seamă atunci când ești nevoit să locuiești fără prea multe condiții timp de săptămâni bune. Pentru că formatul emisiunii presupune anumite reguli, concurenții de la Survivor România trebuie să descopere pe piele lor ce înseamnă traiul în natură. Iar asta implică și consumul unui aliment întâlnit adesea în Republica Dominicană, cocosul. Laura Giurcanu a dezvăluit că acesta era motivul pentru care mulți dintre Faimoși și Războinici au avut probleme cu stomacul. Inclusiv Otilia Bilionera recunoștea la întoarcerea în țară faptul că a avut probleme greu de îndurat. 

„Toți am avut probleme cu stomacul de la cocos, mai mult sau mai puțin. Eu am fost un caz fericit și nu am avut nimic ce nu se putea rezolva cu un detox de cocos de 2-3 zile. Momentan mă simt bine, îmi ascult corpul și încă aștept să văd cum se va readapta la viața firească.”, a povestit Laura Giurcanu pentru viva.ro.

Laura Giurcanu, despre problemele de sănătate ale concurenților de la Survivor România
Fosta Faimoasă face dezvăluiri incredibile despre competiția Survivor România

Ce planuri are vedeta cu banii câștigați în cadrul show-ului

Pe de altă parte, dincolo de greutățile cu care s-a confruntat pe parcursul săptămânilor în jungla dominicană, Laura Giurcanu a părăsit competiția fericită. Atât experiența de viață cât și latura financiară i-au adus împlinire și fericire. Vedeta a recunoscut că are planuri mari cu banii pe care i-a câștigat la Survivor România. Laura își dorește să își cumpere un apartament pe care să îl considere cu adevărat „acasă”.

„Am un plan și anul ăsta am să-l duc la capăt, îndeplinindu-mi această dorință foarte profundă. Îmi doresc să îmi iau primul apartament și să-mi construiesc acel „acasă.”, a dezvăluit vedeta.

Laura Giurcanu a părăsit recent competiția Survivor România după ce a fost eliminată din concurs.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...