La un pas de tragedie. Mai multe mașini puteau fi aruncate în prăpastie din cauza unui camion

Beatrice Dumitru 30.08.2022, 11:56
La un pas de tragedie. Mai multe mașini puteau fi aruncate în prăpastie din cauza unui camion

Un șofer de camion a fost apropape să provoace o tragedie, între Reghin şi Topliţa. Acesta a încercat să facă o depășire riscantă înainte de o curbă. Incidentul a fost filmat de unul dintre particpanții în trafic, care a și anunțat poliția.

Mai multe mașini, la un pas de tragedie

În imaginile surprinse de un şofer se vede cum conducătorul camionului a intrat în depășire, dar își dă seamă că nu poate face acest lucru, deoarece din față veneu alte mașini. A pus frână, dar nu a mai putut intra pe bandă pentru că nu avea loc.

Șoferii care veneau din sens opus au frânat brusc şi au oprit, iar în ultima clipă camionul a tăiat calea unei mașini şi a reușit să intre pe bandă. Conducătorul auto care a făcut filmarea a scris pe Facebook că a anunţat poliţia, dar agenţii i-ar fi spus că nu pot lua nicio măsură pe baza filmării, potrivit Antena 3.

La un pas de tragedie. Mai multe mașini puteau fi arncate în prăpastie din cauza unui camion

Pe drumul dintre Toplița și Reghin am întâlnit acest șofer profesionist. După ce domnul a făcut mai multe depășiri periculoase și a scos un alt șofer de pe șosea în timp ce îl depășea, am sunat mai mulți oameni la 112. Peste câțiva kilometri, a fost oprit de Poliția Română care nu a putut face nimic pentru că omul nu era beat, avea toate actele în regulă și nu l-au văzut când a făcut ilegalități. Le-am arătat filmarea și au spus că nu pot face nimic în baza filmării. Așa că omul ăsta, care va ucide într-o bună zi pe cineva, a plecat liber”, a scris șoferul pe Facebook

Bărbat omorât pe trecerea de pietoni

Un accident grav a avut loc luni seară, în județul Bacău. Un bărbat de 49 de ani a fost lovit mortal de o mașină de intervenție a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, pe DN2, în comuna Filipești, județul Bacău.

,Autospeciala din cadrul ISU Vrancea se afla în misiune, având semnalul luminos în funcțiune. Bărbatul se afla pe trecerea de pietoni. Polițiștii au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...