La mulți ani, nașă. Cele mai frumoase mesaje și felicitări pe care să le trimiți nașei tale

Emanuela Pană 02.11.2021, 21:59
La mulți ani, nașă. Cele mai frumoase mesaje și felicitări pe care să le trimiți nașei tale

Surprinde-ți nașa cu cele mai frumoase urări și mesaje cu prilejul zilei sale de naștere! Deși uneori poate fi dificil să găsești modul perfect de a-i ura cuiva „La mulți ani“, cuvintele spuse din inimă sunt mereu cele mai potrivite. Dacă totuși simți că te-a părăsit inspirația, te invităm să arunci un ochi peste colecția noastră, care te va ajuta, cu siguranță, să compui cea mai frumoasă urare.

Mesaje de la mulți ani pentru nașă

Nașii joacă un rol important în viața copiilor, devenind mentorii spirituali și îngerii păzitori de-o viață ai acestora. Deși foarte multe persoane acceptă cu entuziasm să devină nași la rugămintea părinților biologici, nu toate sunt pe deplin conștiente de responsabilitatea care vine la pachet cu acest rol.

În foarte multe dintre cazuri, însă, auzim că relația dintre nași și finuții lor are la bază multă iubire, fapt pentru cei dintâi se mândresc cu misiunea pe care au acceptat-o. Pentru a menține această legătură vie, este important să nu uităm de zilele speciale ale nașilor: zile de naștere, onomastici sau ziua nunții – momentele perfecte pentru a-i anunța cât de mult înseamnă pentru noi.

Prin urmare, dacă astăzi este ziua celei pe care o poți numi a doua mamă, lasă-te inspirat/ă de mesajele de mai jos și urează-i cel mai călduros „La mulți ani!“.

1. Draga mea nașă, îți doresc ca fiecare moment din viață să fie fericit, plin de bucurie și soare! Să ai parte de succes în carieră, în familie să domnească pacea și armonia, iar în inimă – dragostea și bunătatea! Îți doresc tot ce e mai bun și îndeplinirea viselor!

2. La mulți ani, scumpă nașă. Îți doresc să fii fericită și iubită. Îți doresc să-ți ardă și mai tare steaua norocului pe cer. Fiecare zi să fie o oportunitate pentru a-ți realiza visele, iar fiecare moment să aducă cu sine bucurie și entuziasm.

3. Scumpă nașă, îți doresc să ai o dispoziție minunată și o mulțime de surprize plăcute astăzi de ziua ta de naștere. Rămâi mereu o femeie la fel de energică, veselă și înfloritoare. Fie ca visele și dorințele tale să se împlinească! Dragostea să-ți dea aripi și fericire nemărginită. La mulți ani!

4. Draga mea nașă, felicitări cu ziua de naștere! Îți doresc sănătate, dispoziție bună, prieteni minunați și rude iubitoare. Întotdeauna să ne bucuri cu frumusețea și bunătatea ta. Bucură-te de viață din plin și pur și simplu fii fericită! La mulți ani!

5. Scumpa noastră nănașă te felicitam cu ziua de naștere și îți dorim să ai o viață frumoasă și fericită alături de băieții tăi. Să ți se îndeplinească toate dorințele și cu succes să atingi scopurile puse. Să ai multă putere și răbdare ca orice provocare oferită de soartă să o treci cu ușurință, să ai persoane de încredere în anturajul tău care să te susțină și să te respecte. Noi suntem mîndri că te avem că nașă, mamă spirituală și prietenă, putem fi sinceri în discuții și siguri că ne vei da un sfat bun. Vă iubim dragilor și vă dorim tot binele din lume. La mulți ani!

6. Scumpa mea nașă, te felicit cu ocazia zilei de naștere și îți doresc o viață minunată, fără griji, călătorii fără oboseală, sentimente frumoase fără dezamăgiri, zile bune fără neliniște.

7. Draga mea, scumpă, iubită nașă! Îți doresc sănătate de fier. Energia ta să fie îndeajuns pentru săvârșirea multor lucruri frumoase. Îți doresc fericire multă, căldură sufletului tău bun, zâmbetul tău gingaș să îi bucure pe cei din jur, iar bunătatea să ți se întoarcă îndoit și să-ți facă viața minunată. La mulți ani!

8. Minunata mea nașă, te felicit cu ocazia zilei de naștere și vreau să îți doresc ca de ziua ta să trăiești povestea despre Winnie Pooh: să fii deșteaptă ca iepurașul, bună ca purcelușul, veselă ca ursulețul, directă ca bufnița, bucuroasă și recunoscătoare ca măgărușul.

9. Scumpă nașă, la mulți ani! Îți doresc o viață fericită, în care îți vei îndeplini visele, vei face noi descoperiri, te vei perfecționa. Sănătate, draga mea nașă, frumusețe și rafinament.

10. Dragă nașă, îți dorim să fii mereu în formă. Întotdeauna ne bucurăm pentru succesele și realizările tale și îți dorim ca motive de bucurie să fie cât mai multe. La mulți ani! Fii sănătoasă și fericită!

11. Nașa – este acel om, care poate combina cu ușurință rolul mamei, prietenului, învățătorului și persoanei care întotdeauna te va ajuta cu un sfat bun. Îți mulțumesc pentru dragoste, susținere și sprijinul oferit. Fie ca Dumnezeu să te răsplătească cu fericire infinită, sănătate și succes în toate! La mulți ani!

12. La mulți ani, nașă! Îți doresc multă sănătate, armonie în relația cu cei dragi. Fie ca în viață să nu știi ce înseamnă neliniștea și tristețea, iar fiecare zi să îți aducă bucurie, zâmbete, entuziasm și dragoste!

13. Scumpă nașă, vreau să îți doresc să ți se împlinească visele de ziua ta. Viața să fie generoasă cu tine, copiii să învețe bine la școală și să crească spre bucuria celor din jur. Să fii sănătoasă, iar fericirea și dragostea să mențină confortul casei tale. La mulți ani!

14. La mulți ani, scumpa și iubita mea nașă! Îți doresc multă sănătate, dragoste din partea apropiaților. Fie ca orice răsărit de soare să îți aducă bucurie și inspirație, fiecare zi să devină de succes și plină de evenimente frumoase, iar fiecare seară să îți aducă liniștea sufletească și confortul casei.

15. Dragă nașă, vreau să te felicită!
Fiecare vis, unul câte unul să fie împlinit.
Fericire și sănătate, noroc și succese,
Zile senine din cele mai alese!

Citește și: Vedeta care îi are nași pe Cristi Borcea și Valentina Pelinel. Ce le pregătește la nuntă (Exclusiv)

Cele mai frumoase urări pentru ea

Aceste mesaje de „La mulți ani“ pentru nașă reprezintă cel mai bun mod de a-i spune acestei persoane speciale din viața ta că îi dorești binele.

Top 30 cele mai frumoase mesaje de la mulți ani pentru nașă
Top 30 cele mai frumoase mesaje de la mulți ani pentru nașă

16. Te felicit cu ocazia zilei de naștere, cea de-a doua mamă a mea, nașa mea scumpă. Fie ca dragostea să te apere de tot ce e rău. Norocul să fie cu tine mereu. Îți doresc tot ce e mai bun în această lume. În familie să fie mereu pace, bunăstare. Apropiații să fie mereu sănătoși, iar inima să nu te doară niciodată. La mulți ani!

17. Nașa este omul care combină perfect rolul de mamă, prietenă, sfătuitor și profesor. Vă mulțumesc pentru dragostea și înțelegerea pe care mi-ați oferit-o. Domnul să vă răsplătească cu fericire, sănătate, noroc și o vilă bună. La mulți ani!

18. Nașa mea, scumpa mea a doua mamă, la mulți ani! Tu ești un om apropiat cu inimă bună care emană căldură și dragoste în jur. Sănătate îți doresc, draga mea, fericire, dragoste veșnică!

19. Cine are nevoie de un înger păzitor când am o nașă ca tine? Sper că ai cea mai bună zi de naștere vreodată. O meriți!

20. Dragă nașă, vreau să te felicit!
Fiecare vis, unul câte unul să fie împlinit.
Fericire și sănătate, noroc și succese
Zile senine din cele mai alese!

21. La mulți ani, draga mea nașă. Scumpa mea, vreau să îți doresc fericire, noroc în calea vieții tale, speranță în suflet, momente minunate și multe plăceri în viață.

22. Îți doresc de ziua ta multă veselie, bucurie, fericire fără limite! Fie ca zâmbetul tău să încălzească această lume! Norocul să fie cu tine mereu! Îți doresc din inimă să ai parte de descoperiri frumoase, bunăstare, sănătate!

23. Minunata mea nașă, te felicit cu ocazia zilei de naștere și îți doresc din suflet să prietenești cu succesul și să nu îți pierzi buna dispoziție. Fiecare zi să fie plină de fericire, lumină, bucurie.

24. Scumpă nașă, îți doresc un ocean de emoții pozitive, armonie în suflet, fericire nemărginită și iubire veșnică! Fie că toate lucrurile în viața ta să decurgă așa cum ți le-ai plănuit! Îți doresc să rămâi la fel de frumoasă, veselă și minunată! La mulți ani!

25. Te felicit, draga mea nașă! Îți doresc ca răul să nu-ți pășească pragul. Luminează lumea cu grija și căldura ta!

26. Scumpă și gingașă nașă, felicitări cu ziua de naștere. Îți doresc o viață bogată în momente fericite și pline de bucurie, inspirație și succese în ceea ce faci. Să te simți minunat, să ai încredere în tine, să fii sănătoasă și să ai parte de o dragoste puternică și necontenită. Mult noroc, fericire și la mulți ani!

27. Slavă Domnului pentru nașa mea! Tu însemni mult pentru mine. Sper că ziua ta de naștere este plină de toate lucrurile tale preferate.

28. La mulți ani unei nașe care continuă să devină mai frumoasă, mai dulce cu fiecare an care trece. Te iubesc!

29. Mă simt atât de norocoasă că am cea mai bună nașă de pe planetă! Să ai cea mai frumoasă și mai veselă zi!

30. Deși ești nașa mea, simt întotdeauna o legătură atât de puternică între noi. Este atât de bine să știu că am o persoană atât apropiată ca tine. Sper că va fi întotdeauna așa, pentru că am multă nevoie de tine. La mulți ani!

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...