La mulți ani mătușă. Mesaje deosebite și felicitări virtuale pe care să le trimiți pe Facebook sau Messenger

Emanuela Pană 02.11.2021, 22:00
La mulți ani mătușă. Mesaje deosebite și felicitări virtuale pe care să le trimiți pe Facebook sau Messenger

Mătușa ta preferată împlinește anii și vrei să-i dedici cele mai frumoase și emoționante urări? Fie că ai nevoie de un gram de inspirație în a compune un mesaj original și cuprinzător, fie că preferi textele inspirate scrise de alții, acest material îți va fi de folos, întrucât cuprinde o selecție a celor mai deosebite felicitări pe care le poți trimite pe Facebook, WhatsApp sau Messenger.

Mesaje de la mulți ani pentru mătușă

Deși poate fi o misiune dificilă, să fii o mătușă bună este o experiență minunată. Mătușile le fac viața nepoților mai frumoasă și mai ușoară, ele fiind întotdeauna gata să ajute, orice s-ar întâmpla. În foarte multe cazuri, o mătușă acționează ca o a doua mamă, soră sau cea mai bună prietenă, fapt pentru care merită toate laudele și toată aprecierea.

Indiferent, însă, de cât de strânsă este relația dintre tine și mătușa ta, ziua de naștere a acesteia reprezintă un bun prilej pentru a-i transmite câteva gânduri bune. Mesajele din lista de mai jos te vor ajuta să-ți găsești cuvintele potrivite pentru a-ți manifesta afecțiunea, dragostea și respectul față de ea.

1. Felicitări, scumpa mea mătușă! Îți mulțumesc că mi-ai fost mereu aproape și că m-ai susținut în toate! Îți doresc căldură în suflet și milioane de zâmbete. La mulți ani!

2. Mătușă, de ziua ta, vreau să-ți doresc să nu ai niciodată griji și dureri. Fie ca cuvintele boală, doctor și medicamente să fie doar un sunet gol pentru tine. Să mă invidieze toată lumea, pentru că am cea mai frumoasă, cea mai bogată și cea mai fericită mătușă din lume. La mulți ani!

3. Scumpa mea mătușă, la mulți ani! Îți doresc să zâmbești mai mult, să fii mereu în centrul atenției, să fii inspirată, apreciată și stimată de cei dragi. La mulți ani frumoși și sănătoși!

4. Astăzi este una dintre zilele mele preferate pentru că pot împărtăși recunoștința mea cu tine. Ești fantastic și un adevărat miracol în familia noastră. La mulți ani, mătușă!

5. Astăzi este o zi cu adevărat importantă, este ziua de naștere a mătușei mele preferate! Sper că veți continua la fel de puternic ca oricând, sunteți una dintre marile mele inspirații.

6. LA mulți ani, mătușă! Pot să aud ceasul bătând, timpul trece de ziua de naștere după ziua de naștere, totuși rămâi la fel de frumoasă și de tânără ca și când nu ai fi mai mult de 20 de ani.

7. Scumpă mătușă, îți mulțumesc pentru bunătatea și iubirea pe care mi-ai oferit-o încă din fragedă copilărie. De ziua ta de naștere, îți doresc să primești această iubire înmiit din partea universului, să fii fericită și să ai parte de tot ce-i mai bun. La mulți ani!

8. Fie că ești îmbrățișată, încurajatoare sau pur și simplu distractivă ești întotdeauna cea mai bună. La mulți ani mătușă.

9. Viața mea este plină de iubire și lumină datorită oamenilor ca tine, la mulți ani dragă mătușă. Vă mulțumesc că ați fost o parte atât de mare din viața mea.

10. Draga mea mătușă, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să fii fericită, să trăiești iubirea vieții tale, să găsești sprijin și alinare în brațele celor dragi și să te bucuri din plin de fiecare zi trăită. La mulți ani!

11. Sper că ziua ta de naștere este plină de fericire și dragoste, precum și de lucruri minunate și speciale. Sa aveți o zi de naștere spectaculoasă dragă mătușă!

12. La mulți ani, scumpa mea mătușă! Îți doresc să trăiești așa cum îți dorește sufletul, să ai o viață plină de surprize și iubire alături de ce-i dragi inimii!

13. Sunteți cu adevărat cei mai buni din lume, vă mulțumesc că mă răsfățați mereu. Felicitări mătușă!

14. Dragă mătușă, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să păstrezi această frumusețe pentru tot restul vieții, îți doresc să fii iubită și apreciată, să mergi doar înainte și să cucerești cele mai înalte culmi. La mulți ani!

15. Familia mea este cu adevărat binecuvântată să aibă în ea o femeie ca tine. Să aveți cele mai bune zile de naștere. Te iubesc mătușă!

Citește și: Mesaje de la mulți ani frumoase, scurte și complet sincere

Gânduri deosebite și felicitări virtuale pentru ziua ei

Mesajele de mai sus nu te-au ajutat îndeajuns? Vrei să afli și alte gânduri speciale pentru o astfel de ocazie? Nicio grijă, articolul nu s-a terminat încă!

16. Frumoasei mele mătuși în ziua ei specială, nu îi doresc nimic altceva decât tot ce e mai bun din această lume.

17. Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere, iubita mea mătușă. Lasă visele să înceapă să se împlinească din acest moment, norocul să vină întotdeauna la ora potrivită, sănătatea să se adauge și toate necazurile să se risipească ca ceața dimineții. Îți doresc să trăiești într-o atmosferă de dragoste și fericire, fără să cunoști tristețea. La mulți ani!

18. Mătușă, fără tine nu aș fi reușit să îmi îndeplinesc multe dintre obiectivele mele. Îți mulțumesc că m-ai îndrumat pe calea cea bună și că m-ai tratat ca pe propria ta fiică. La mulți ani mătușă din inima mea.

19. La mulți ani, adorabila mea mătușă, în această zi vreau să-ți doresc cât mai multe emoții colorate, amintiri de neuitat și multe momente unice alături de cei dragi.

20. Scumpă mătușă, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să savurezi fiecare clipă la maxim, să te bucuri de ceea ce ai și să mergi încrezătoare spre țelurile tale. Fii fericită. La mulți ani!

21. Mătușă, la mulți ani. Mă gândesc la tine în această zi prețioasă, în speranța că toată fericirea și dragostea pe care le-ai dat altora ți se vor întoarce și se vor înmulți, îți doresc multe, multe felicitări.

22. Până în prezent ești încă o persoană unică și fără comparații în viața mea. Este încă la fel de minunată ca întotdeauna, felicitări mătușă.

23. Dragă mătușă, sunt atât de încântată să îți urez un sincer la mulți ani! Am simțit întotdeauna prezența și sprijinul tău. Să fii sănătoasă și optimistă mereu.

24. Aș fi putut folosi Facebook pentru a posta o fotografie, aș fi putut descărca o scrisoare de ziua de naștere sau aș putea căuta o frază tipică de ziua de naștere, dar prefer să-mi arăt afecțiunea cu multe sărutări și îmbrățișări. Te iubesc atât de mult mătușă la mulți ani.

25. La mulți ani, dragă mătușă! Îți doresc soare luminos, zâmbet strălucitor, frumusețe înfloritoare, bunătate inepuizabilă, îmbrățișări calde din partea celor dragi și speranță. Mătușo, îți doresc ca fiecare zi din viața ta să treacă vesel, interesant și frumos. Îți doresc să nu te plictisești niciodată și să găsești mereu timp pentru ceea ce îți place.

26. Când totul din viață pare să se oprească, tu ești cel care mă ajută să urmez sfaturile tale minunate. Vă mulțumim pentru tot ceea ce iubiți mătușă la mulți ani!

27. Nu vă gândiți cât de mare obțineți, credeți-vă că astăzi mai sunteți o zi cu noi și pentru asta vom fi recunoscători pentru totdeauna, vă mulțumim că ați fost o parte importantă în viața noastră, să aveți o zi minunată.

28. La mulţi ani, matuşă! Îţi doresc să întâlneşti fiecare răsărit cu zâmbetul pe buze, să fii fericită și iubită, astfel încât casa să-ţi fie plină de bunăstare și prosperitate.

29. Dragă mătuşă, la mulţi ani! Îţi doresc ca toate visele și dorințele prețuite să se împlinească. Fie ca curajul și optimismul să-ţi aducă succes şi să rezolvi toate problemele. Îţi doresc perspective înalte, prieteni de încredere și viață interesantă!

30. Niciun mesaj de ziua de naștere pentru o mătușă nu ar putea rezuma tot ceea ce simt pentru tine, ești o parte importantă din viața mea și din inima mea. Te iubesc draga mătușă ești cea mai bună.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...