La mulți ani mamă soacră. Mesaje și felicitări deosebite pe care să le trimiți pe Facebook sau Whatsapp

Emanuela Pană 02.11.2021, 09:31
La mulți ani mamă soacră. Mesaje și felicitări deosebite pe care să le trimiți pe Facebook sau Whatsapp

Chiar dacă fac parte din categoria persoanelor nu tocmai adorate și despre care s-au scris multe, ba chiar că ar fi „rele până la os“, soacrele fac parte din viața noastră, a tuturor, fapt pentru care nu trebuie uitate, mai ales de ziua lor de naștere. Noi vă propunem o colecție de mesaje deosebite, unele pline de admirație și recunoștință, altele pline de iubire și respect, pe care le puteți trimite sau le puteți folosi ca model pentru a crea altele noi, originale, pentru cea care ar trebui să vă fie ca o a doua mamă.

Mesaje de la mulți ani pentru mama soacră

Soacrele joacă un rol esențial în viața multor cupluri, fie ele proaspăt căsătorite sau cu vechime. În timp ce comportamentul unora dintre ele întăresc cuvintele: „soacră, soacră, poamă acră“, altele dezvoltă relații extraordinare cu ginerii și nurorile lor, bucurându-se de toată admirația și căldura noilor veniți în familie.

Indiferent care ar fi raportul dintre tine și cea care-ți este soacră, credem că respectul trebuie să rămână la loc de cinste și chiar dacă lucrurile ar fi putut sta și mai bine de-atât, un mesaj de „La mulți ani!“ ne poate dovedi buna creștere.

Prin urmare, pentru acele situații în care gândurile nu sunt atât de ușor de verbalizat sau pur și simplu pentru momentele în care inspirația pare să lipsească cu desăvârșire, am pregătit pentru tine o selecție cu cele mai frumoase mesaje dedicate soacrelor, cu prilejul zilei de naștere.

1. La mulți ani, dragă soacră, să ai parte de tot ce este mai frumos în lumea asta, să fii sănătoasă, împlinită și fericită alături de familia ta. La mulți ani frumoși!

2. Astăzi este ziua de naștere a scumpei mele soacre. Am așteptat cu nerabdare această sărbătoare precum un adevărat membru care ține la familia sa. Pe lângă cadoul pregătit pentru soacra mea, mai adaug o felicitare și un toast cu ocazia acestei sărbători importante și luminate. Fie ca viața să-ți fie doar sărbătoare, iar în casă să ai parte de căldură sufletească. Iar la final, primește în dar un buchet cu florile tale preferate! La mulți ani!

3. Mamă soacră, cu ocazia zilei de naștere îți doresc viață lungă, fericită, sănătate și iubire! La mulți ani!

4. Mamă soacră, ne face deosebită plăcere să-ți transmitem cu prilejul zilei de naștere urări călduroase de sănătate, liniște sufletească și bucurie. La mulți ani!

5. O felicit cu ocazia zilei de naștere pe cea mai iubită și îndrăgită femeie – soacra mea! Fii mereu la înalțime, la fel de frumoasă și plină de energie! Îți dorim să ai nepoți minunați și ca în fiecare zi să trăiești ceva de neuitat!

6. Despre relația noastră se pot inventa bancuri și scrie cântece. Tu însă, dragă soacră, ține-o tot așa și fie ca simțul tău al umorului să te însoțească întotdeauna. Tu mereu mă inspiri și-mi aduci bucurie. La mulți ani!

7. Dragă soacră, fie ca dorințele tale să fie urările mele de bine și nu te opri niciodată să încerci și nu încerca niciodată să te oprești. La mulți ani!

8. Dragă, mamă soacră, astăzi, de ziua ta, simt nevoia să-ți mulțumesc pentru tot binele pe care l-ai adus în viața mea. Îți trimit cele mai sincere și frumoase urări în dar. Sănătate și numai bucurii să ai mereu în viața ta. La mulți ani!

9. Astăzi este ziua de naștere a scumpei mele soacre. Am așteptat cu nerăbdare această sărbătoare, așa cum se cuvine unui om care ține la familia sa. La cadoul pentru soacră, adaug o felicitare, un toast cu ocazia unei sărbători importante și luminate dar și cele mai frumoase urări de bine! Fie ca viața să-ți fie o sărbătoare, iar casa să-ți fie plină de căldură. La final, îți ofer cu drag un buchet din florile tale preferate!

10. Fie ca viața să-ți dăruiască mii de ocazii fericite, iar tu să profiți din plin de fiecare dintre ele. Să ai parte de fericire, noroc și belșug! La mulți ani!

11. Îți doresc din tot sufletul fericire și împlinirea tuturor viselor! Fie ca viața să-ți fie asemeni unui mozaic alcătuit din culori de fericire și clipe de neuitat, iar fiecare zi să-ți aducă noroc și bună dispoziție!

12. O floare pentru o persoană deosebită, un gând curat și sincer pentru un om minunat, toată urările de bine pleacă azi spre tine, soacra mea. La mulți ani fericiți!

13. Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul și de a umple totul de lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viață. La mulți ani, dragă soacră!

14. Fie ca gândurile bune să devină realitate, visurile să se materializeze, prietenii adevărați să rămână mereu aproape, iar dragostea să te înconjoare. Felicitări cu prilejul zilei de naștere, mamă soacră! La mulți ani!

15. În această zi de sărbătoare, vin cu o felicitare pentru tine și îți doresc să rămâi mereu tânără în suflet, iar în ochi să ai acea scânteie de altădată. Îți dorim să trăiești mai multe clipe fericite decât triste, iar echilibrul sufletesc să rămână întotdeauna neschimbat. La mulți ani!

Citește și: Mesaje de la mulți ani frumoase, scurte și complet sincere

Urări deosebite pe care să i le trimiți

Continuăm colecția celor mai deosebite mesaje cu gânduri și urări sincere, pline de recunoștință, iubire și afecțiune, pentru cea care ne-ar putea fi o a doua mamă.

Mesaje de la mulți ani pentru mama soacră pe care să le trimiți pe Facebook sau Whatsapp
Mesaje de la mulți ani pentru mama soacră pe care să le trimiți pe Facebook sau Whatsapp

16. De ziua ta, lasă spiritul de sărbătoare să-ți bată la ușă, căci, după voința destinului, aceasta este cea mai frumoasă zi din an. Uită de gândurile despre vârstă și despre eventualele greșeli. Nu merită să-ți reamintești despre faptele tale. Bucură-te ca un copil de toate clipele de fericire, pentru că ea va rămâne în viața ta pentru mult timp.

17. O felicit pe cea mai minunată soacră, cu ocazia zilei de naștere! Fie ca în viața ta fericirea să intre pe neașteptate, iar în familie să domnească dragostea și bunăstarea. Îți doresc să fii fericită, întotdeauna cu zâmbetul pe buze!

18. Dragă soacră, îți mulțumesc pentru faptul că mi-ai crescut un soț atât de minunat. Nu doar l-ai născut, dar l-ai și educat ca pe un bărbat adevărat. Fie ca în viața ta totul să fie adevărat: noroc adevărat, fericire adevărată, iubire adevărată.

19. De mult îți spun mamă… Iar azi, de ziua ta, vreau să-ți spun că ești cea mai bună soacră din lume! Fie ca brazdele care îți apar pe față, să fie doar de bucurie și mult zâmbet, iar grijile pe care le trăiești să fie din cele mai plăcute. Ai grijă de tine și fă-ți mai des motive de sărbătoare. Noi întotdeauna vom împărtăși momentele frumoase alături de tine!

20. Azi o felicit pe mama soțului meu, pe soacra mea iubită! Îți doresc din tot sufletul să trăiești o viață lungă în belșug! Fie ca fiecare zi să fie un motiv de a zâmbi și de a visa, să ai dorința de a te privi în oglindă și de a primi complimente. Îți doresc să ai în viață multe evenimente frumoase și să nu ai niciodată motive de tristețe!

21. Dragă soacră, m-ai primit cu brațele deschise în familia ta și mi-ai devenit a doua mamă. Îți sunt recunoscător pentru toate grijile tale și sfaturile prețioase, iar astăzi cu prilejul zilei tale de naștere îți trimit toate gândurile mele bune, de iubire și sănătate. La mulți ani!

22. La aniversarea ta, îți voi spune doar câteva cuvinte: să nu-ți fie atinsă inima de tristețe, mâinile să fie odihnite după muncă grea, iar sănătatea să fie una puternică. La mulți ani!

23. Îți urez din adâncul sufletului să ai parte de împliniri, sănătate, dragoste și noroc la orice pas, iar anii care vin să te mângâie ca o rază de soare. La mulți ani, soacră dragă!

24. Dragă mamă soacră, mi-ai fost aproape încă de când am pășit pragul casei tale. Azi, de ziua ta, simt nevoia să-ți mulțumesc pentru tot ajutorul și iubirea ta necondiționată. La mulți ani, mamă soacră!

25. Îți doresc ca fiecare zi să fie plină de bucurii care să-ți amintească că în fiecare dintre noi trăiește Dumnezeu. Fie ca îngerul păzitor să-ți lumineze viața și să te apere de necazuri cu aripile lui. Fie ca gândurile binecuvântate să-ți limpezească sufletul și inima! La mulți ani!

26. Îți doresc ca inima să-ți bată ca înaintea întâmplării unei minuni, să respiri ca după o furtună, iar în ochi mereu să se reflecte un curcubeu, la poalele căruia să găsești un cufăr cu aur!

27. La mulți ani, mamă soacră! Să ne vedem voioși și sănătoși și în anii ce vor urma, să fii bine, fericită și mereu iubită!

28. Îți doresc să ai parte de trăiri unice! Fie ca emoțiile, evenimentele frumoase și sentimentele plăcute să se înlocuiască reciproc precum un caleidoscop, să-ți ofere o bună dispoziție și să-ți transforme viața într-o poveste bogată în amintiri frumoase! La mulți ani, scumpă soacră!

29. Soacra mea îmi este atât a doua mamă, cât și cea mai bună prietenă. Se întâmplă rar, când două femei iubesc același bărbat. Însă la mine și la mama este diferit. Îți mulțumesc pentru înțelepciune. Îți mulțumesc pentru susținere și ajutor. Fie ca inima să-ți bată întotdeauna în același ritm. Iar dacă ritmul inimii va deveni mai accelerat, să fie doar din cauza emoțiilor pozitive.

30. Anii ce au trecut ne-au apropiat. Fii ca anii ce vor veni să fie blânzi cu noi, să ne aducă înțelepciune și iubire și să fim mereu buni unii cu alții. La mulți ani, mamă soacră! Îți doresc tot binele din lume!

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...