La mulți ani fratele meu. Mesaje și felicitări deosebite pentru frați. FOTO

Emanuela Pană 04.11.2021, 18:00
La mulți ani fratele meu. Mesaje și felicitări deosebite pentru frați. FOTO

Pentru mulți dintre noi, fratele este un sprijin, un model, un prieten de nădejde, un dar de la Dumnezeu. Pentru cei care au un frățior care își aniversează astăzi ziua de naștere, am pregătit o colecție cu cele mai frumoase și deosebite gânduri, urări și felicitări virtuale, demne să fie transmise la ceas de sărbătoare.

Mesaje de la mulți ani pentru frate

Fie că sunt amuzante sau pline de dor și emoție, mesajele de ziua de naștere pentru frate au scopul de pune un zâmbet pe chipul unei persoane atât de iubite, în vreme ce-i sunt transmise cele mai sincere și curate gânduri. Întrucât un frate este o persoană apropiată și dragă sufletului, cuvintele sunt poate insuficiente uneori pentru a-i transmite aprecierea și dragostea, însă cu siguranță vor fi bine primite.

Acest material conține mesaje de la mulți ani pentru frate – vesele, originale, amuzante și ușor de reținut, alături de câteva felicitări în imagini, pe care le poți trimite pe Facebook, WhatsApp, Messenger ori Instagram.

1. Dragul meu frate, azi e ziua ta de naștere, veselă și minunată. Astăzi vreau să-ți urez momente mai luminoase pentru suflet, astfel încât prietenii și rudele să te bucure mereu și să-ți prezinte surprize plăcute. Lasă-ți soarta generoasă să nu uite să-ți ofere atât prosperitate, cât și confort. La mulți ani!

2. Ești cel mai bun frate din lume! Poți mereu conta pe sprijinul meu! Sănătate, fericire, succes și să fii înconjurat de cei mai frumoși oameni! Precum lava vulcanului fierbe, așa și focul iubirii să ardă mereu în sufletul tău, iar fericirea să fie cât un ocean.

3. Frățioare, de ziua ta vreau să îți urez fericire, sănătate și să nu te întristezi niciodată. Fie ca alesele inimii tale să-ți răspundă cu aceleași sentimente, prietenii să nu te dezamăgească, iar dușmanii să nu-ți poată face rău. Fie ca drumul pe care l-ai ales în viață să fie cel corect și să te conducă spre atingerea scopului.

4. Astăzi vreau sa-l felicit pe cel mai bun prieten al meu – pe fratele meu! Vreau să te văd împlinit, cu dorințe care să-ți aducă fericirea reală.

5. Frate, onomastică minunată să ai! Bunătatea să-ți fie răsplătită cu împlinirea tuturor dorințelor, perseverența să-ți devină cheia unei cariere de success, iar optimismul să-ți fie un motivator care să te conducă spre bunăstare.

6. La mulți ani! Îți urez experiențe frumoase care să alunge melancolia, pasiune și iubire care să trezească cele mai bune calități din tine, noroc în viață care pur și simplu să te amețească!

7. Fratele meu, prietenul meu sincer, singurul care îmi spune mereu adevărul, care mă vindecă prin cuvinte de încurajare și nu dispare în momentele dificile. Care consideră interesele mele mai importante ca cele proprii, care nu este invidios, ci mereu deschis și puternic. Ești cel mai minunat frate și te felicit sincer!

8. Fratele este și prieten, și sprijin, și consilier, și complice! Fratele este frate. Mulțumesc că te am, la mulți ani!

9. Ce ți-aș putea dori de ziua ta de naștere? Desigur, dragoste și bunătate! Odihnă și distracție! Visul cel mai greu de imaginat să devină realitate și că nu simți niciodată tristețea! Azi e o sărbătoare extraordinară, trăiește-o din plin!

10. Întotdeauna le spun tuturor oamenilor ce frate inteligent, artistic și luptător am! Ce bucurie e să știu că am un așa frate ca tine în această lume mare! Tu ești aurul vieții mele! Îți urez să fii fericit încă 100 de ani!

11. Frățiorule, la mulți ani! Îți doresc să-ți meargă în toate, să ți se împlinească visele, iar viața să-ți ofere tot ce e mai bun. Să ai succes în toate, dragul meu. Copiii să-ți crească sănătoși, iar soția să te întâmpine mereu cu zâmbetul pe buze. Dragoste, sănătate, inspirație.

12. Să ai succes în cele mai importante începuturi și în cele mai neimportante chestiuni! Să ai așa o fericire în viață, încât să crească și să se multiplice! Îți doresc tot ceea ce îmi doresc mie și chiar mai mult!

13. Mă bucur că ești fratele meu. Ești mândria mea, sprijinul meu, confidentul meu. Pentru umărul tău, mereu disponibil, îți mulțumesc! Să fii sănătos! La mulți ani!

14. Îți doresc o viață lungă, iar înainte să te aștepte cel mai fericit viitor! Fie ca cei mai pozitivi oameni să te înconjoare!

15. Buzunare pline cu bani, momente bucuroase, distracții și zâmbete! Ia totul de la viață! Îți doresc să n-ai obstacole pe drumul vieții, iar cel mai bun prieten să fie mereu aproape! Nu uita de mine, bro! Bucură-te de viață, traiește-ți ziua!

Citește și: Mesaje de la mulți ani frumoase, scurte și complet sincere

Cele mai frumoase urări și felicitări virtuale

Top cele mai frumoase mesaje de la mulți ani pentru frate. Urări și felicitări de ziua de naștere pentru fratele mai mic și fratele mai mare.

Cele mai frumoase urări pentru ziua de naștere a fratelui
Cele mai frumoase urări pentru ziua de naștere a fratelui

16. Fratele meu scump, permite-mi să te felicit cu ziua de naștere! Îți doresc din inimă, sănătate, pentru că este întotdeauna insuficientă, succese, atât la locul de muncă, cât și la femei. Norocul să te urmărească mereu. Bogăție pentru a procura o vilă și un Rolls-Royce. Memorie pentru a nu mă uita și mereu să fii cu dispoziție incendiară!

17. Mă bucur că am un astfel de frate ca tine! Îți doresc un noroc infinit care să-ți transforme visele în realitate și să te facă cel mai fericit!

18. La mulți ani, scumpul meu frate! Îți doresc să ai succes în ceea ce îți place să faci și este important pentru tine. Îți doresc sănătate, putere, răbdare și insistență la fel îți doresc noroc, încredere în propriile forțe, dispoziție bună și planuri îndrăznețe.

19. Fratele meu drag! Să obții ceea ce-ți doriți – să-ți visezi cu ochii deschiși dorințele, să fii urmărit de fericire pretutindeni, iar succesul să se stabilească definitiv în viața ta.

20. Dragul meu frate, de ziua ta vreau să-ți urez ca totul în viață să fie perfect. Fii întotdeauna fericit și bucură-te de viață!

21. La mulți ani! Îți urez impresii frumoase care să alunge melancolia,  pasiune și iubire care să trezească cele mai bune calități din tine, noroc în viață care pur și simplu să te amețească!

22. La mulți ani! Îți urez impresii frumoase care să alunge melancolia, pasiune și iubire care să trezească cele mai bune calități din tine, noroc în viață care pur și simplu să te amețească!

23. Ești la fel de strict, ca tatăl, și cel mai bun prieten, ca mama. Să iai mereu cu tine mult soare și zâmbete. Îngerul tău păzitor să te apere de toate necazurile!

24. De ziua ta de naștere, fratele meu, vreau să prinzi un peștișor de aur care să-ți îndeplinească trei dorințe: sănătate în loc de bogăție, dragoste incredibilă în loc de lucruri noi și fericire imensă în loc de palate! Viața constă din astfel de daruri!

25. Fie ca întotdeauna să existe armonie în sufletul tău, scumpul meu frate. Din copilărie am fost împreună cu tine, ai avut grijă de mine, m-ai protejat și nu m-ai lăsat niciodată în necazuri. Am crescut, dar tu ai rămas aceeași autoritate pentru mine. Te respect și te iubesc!

26. Fiecare sărbătoare este frumoasă, dar ziua ta de naștere este cea mai deosebită! Cât de frumos e să spun cuvântul „frate“. Îți doresc bucurii, victorii, să eviți problemele, să fii iubit și prețuit. Drumul spre tine este mereu tare așteptat!

27. Dragul meu frate, vreau să te felicit și să-ți doresc curaj, putere și perseverență. Ia tot ce poți de la viață și nu uita că viața ne este dată o singură dată! Bucură-te de viața fără griji, dar nu uita și de muncă. Mult noroc și fericire.

28. La mulți ani, dragul meu frate! Îmi doresc din toată inima să nu știi de griji.  Obține ceea ce vrei, iar visele tale să devină realitate! Să ai multă fericire în viață și mult succes!

29. Iubite frate, mă grăbesc să te felicit și să-ți doresc idei interesante, realizările lor, succes și multe laude. Cât mai repede să vină dragostea imensă în soarta ta! Îți mai doresc fericire, noroc, înțelepciune și cerul să-ți împlinească orice vis!

30. Dragostea frățească a fost și va fi întotdeauna cea mai puternică. Aceasta este o legătură neînchipuită care rămâne cu frații pentru totdeauna. Te felicit, drag frate, cu ocazia zilei de naștere! Fii întotdeauna vrednic de titlul celui mai bun și să fii norocos în tot ceea ce nu ai întreprins încă. Folosește puterea minții pentru a-ți construi calea vieții, pentru a ajunge la noi înălțimi, fără a uita de cel mai important lucru – loialitatea față de tine însuți. Întotdeauna să fii primul în orice afacere, a doua jumătate să fie o femeie iubitoare și fidelă. Sunt mândru că am un frate ca tine! Nu uita niciodată că există o persoană în lume care este pregătit să vină în ajutorul tău în orice moment, să-ți împărtășească atât bucuria, cât și problemele. Acest om sunt eu, așa că întotdeauna contează pe mine!

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...