La ce oră se închid magazinele Carrefour în weekend și în cursul săptămânii pe durata celor 30 zile când sunt valabile noile restricții. Programul complet de funcționare

Daria Petrescu 25.10.2021, 18:55
La ce oră se închid magazinele Carrefour în weekend și în cursul săptămânii pe durata celor 30 zile când sunt valabile noile restricții. Programul complet de funcționare

În ultima perioadă, cazurile de coronavirus au crescut alarmant pe teritoriul României. Pentru asta, Guvernul a fost nevoit să impună noi restricții, îmcepâmd cu data de 25 octombrie. Astfel că, pentru  periodă de 30 de zile, începând cu 25 octombrie, oamenii trebuie să respecte noile reguli. Și în privința supermarketurilor din Capitală și alte orașe, situația se va schimba. La ce oră se închid magazinele Carrefour în weekend și în cursul săptămânii pe durata celor 30 zile.

La ce oră se închid magazinele Carrefour în weekend și în cursul săptămânii pe durata celor 30 zile

Ultimele măsuri aflate în prezent în vigoare în România stipulează că în situația în care incidenţa cazurilor trece de 6 la mia de locuitori, toate magazinele și mall-urile se închid la 20.00. În România, nu mărul cazurilor de coronavirus a crescut alarmat. Sute de oameni mor zi de zi din cauza infectării cu virusul. La ce oră se închid magazinele Carrefour în weekend și în cursul săptămânii pe durata celor 30 zile

Vineri, 22 octombrie, Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat, hotărârea privind stabilirea restricțiilor care vor fi impuse pentru a limita răspândirea COVID-19.

Vor rămâne deschise benzinăriile, farmaciile și magazinele care oferă și livrare la domiciliu

Restricții dure începând de luni, 25 octombrie

Programul magazinelor va fi modificat și acestea se vor închide mai devreme. De asemenea de luni certificatul verde este obligatoriu, iar accesul în orice instituție se va face pe baza certificatului verde.

Programul magazinelor se va modifica de luni, 25 octombrie 2021, după cum urmează.

Program magazin Carrefour

Magazinele Carrefour din Capitală și din țară sunt deschise zilnic de la 7.00 la 20.00. La fel se întâmplă și în cazul altor supermarketuri și hipermarketuri din Capitală.. Aici vorbim chiar și de cele care aveau un program non stop.

Klaus Iohannis a atras un semnal de alarmă

„Vreau să fiu fiu clar din capul locului. Dacă vrem să se oprească pandemia singura soluție este vaccinarea. Dragi români, dacă vreți să terminăm cu pandemia, vaccinați-vă. Dacă vreți să nu ajungeți la terapei intensivă, vaccinați-vă.

Singurul lucru care se întâmplă dacă vă vaccinați este că scăpați de boală și de forme grave ale bolii. Noi ca și societate vom scăpa doar dacă ne vaccinăm. Este nevoie de restricții prin care să putem avea grijă de cei mai vulnerabili.”, declară Klaus Iohannis la finalul ședinței de la Palatul Cotroceni.

„Este regretabil, dar trebuie să instituim restricții care vor intra în vigoare de luni. Guvernul va hotărâ cel târziu vineri concret ce restricții intră în vigoare, după ce CNSU va stabili normele.

Este evident că școlile sunt puternic afectate, prin toți factorii. În mod normal ar fi vacanță pentri cei mici de luni. S-a decis ca această vacanță sa fie valabilă pentru toate formele de învățământ.”,  a mai declarat Klaus Iohannis zilele trecute.

Alte restricții c ear putea fi impuse de luni

Certificatul Verde obligatoriu la locul de muncă. Cei nevaccinați ar putea avea accesul restricționat, sau după caz să muncească de acasă.

Închiderea magazinelor mai devreme de ora stabilită prin ultimele decizii restricționale.

Trecerea școlilor în predarea online.

Carantina zonală sau generală.

Interdicția de a călători între localități

Interzicerea activităților care crează aglomerații.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe