Kate Middleton, apariție răvășitoare la o recepție de gală. Ce accesoriu special a purtat soția Prințului William

Diana Radu / 12.12.2019, 19:54
Kate Middleton, apariție răvășitoare la o recepție de gală. Ce accesoriu special a purtat soția Prințului William

Kate Middleton a avut o nouă apariție răvășitoare la cel mai recent eveniment la care a participat. Ducesa de Cambridge a purtat un accesoriu special care a atras atenția tuturor la recepția diplomaților și a ambasadorilor care a avut loc la Palatul Buckingham. Despre ce accesoriu este vorba și ce semnificație are?

Soția Prințului William a purtat un accesoriu prin care i-a adus un omagiu prințesei Diana

Kate Middleton a ales să poarte la eveniment o rochie neagră lungă de catifea, cu un decolteu discret pe care a accesorizat-o cu un colier cu un colier de diamante, care face parte din colecția reginei Elisabeta a II-a și o pereche de cercei lungi, tot cu diamamant. Însă, accesoriul care a atras privirile tuturor a fost tiarra care i-a aparținut prințesei Diana. Astfel, soția prințului William i-a adus un omagiu prințesei Diana.

Kate Middleton, printesa Diana
Soția Prințului William a purtat un accesoriu prin care i-a adus un omagiu prințesei Diana

Tiarra este o coroană veche de 105 ani, care i-a aparținut prințesei Diana, care a primit-o cadou de la prințul Charles în 1981 atunci când s-au căsătorit. Ulterior, tiarra a fost moștenită de Kate care a purtat-o cu câteva ocazii speciale. Bijuteria i-a venit perfect și a completat într-un mod elegant și rafinat ținuta purtată de soția prințului William la gală. De asemenea, aceasta a mai purtat și Dame Grand Cross a Ordinului Regal Victorian, grad egal cu cel al cavalerilor pe care l-a primit pentru serviciile în cinstea reginei Elisabeta a II-a și pe care l-a purtat cu mândrie în piept. Cerceii cu diamante au fost de asemenea împrumutați de la Regină.

Despre Kate Middleton în vârstă de 37 de ani s-a mai scris de curând și că ar fi însărcinată cu gemeni, însă zvonurile s-au dovedit a fi false. Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a devenit mamă pentru a treia oară pe 23 aprilie 2018. Ea și Prințul William au împreună trei copii: Prinţesa Charlotte (3 ani), Prinţul George (5 ani) şi Prinţul Louis (1 an).

Un detaliu interesant privind venirea lui Kate în familia regală este că, deși comparată cu Prințesa Diana, datorită aspectului ei fizic, a demonstrat că nu seamănă cu mama soțului ei și că încearcă să evite greșelile pe care le-a făcut aceasta. Cu timpul, Kate a arătat că s-a adaptat perfect tradițiilor regale și că fiecare apariție a ei este lăudată. În schimb, cea care îi calcă pe urme Prințesei Diana este Meghan Markle, care a devenit ținta jurnaliștilor din Marea Britanie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI