Johnny Depp, dezvăluiri șoc! Motivul pentru care actorul i-a dat droguri fiicei sale în vârstă de 13 ani

Redacția IMPACT 09.07.2020, 10:10

Gest inedit din partea lui Johnny Depp. Actorul a mărturisit cu toată sinceritatea faptul că i-a oferit droguri fiicei sale de 13 ani, în plin proces cu fosta sa soție, Amber Heard. Cum vede actorul această chestiune?

Johnny Depp, declarații sincere despre droguri

Johnny Depp se află în mijlocul unui proces de violență domestică zilele acestea, după ce fosta sa soție acuză că a fost bătută de acesta, în perioada în care cei doi formau un cuplu. Procesul s-a reluat în această săptămână, de marți, la Londra. Atât actorul, cât și fosta sa soție s-au prezentat la tribunal cu avocați și cu gărzi de corp.

Johnny Depp și Lily Rose, fiica sa. Foto: thesun.co.uk
Johnny Depp și Lily Rose, fiica sa. Foto: thesun.co.uk

Tot în cadrul aceluiași proces, Johnny Depp a recunoscut că i-a oferit fiicei lor droguri, în perioada în care aceasta avea 13 ani. Explicația constă în faptul că actorul și-a dorit pentru fiica sa să traiască o primă experiență sigură pentru ea, cu marijuana.

Depp consideră această metodă ca fiind una de „parenting responsabil” și se apără de acuzațiile care i se aduc susținând că nu a vrut ca fiica sa să aibă o experiență negativă, iar el să nu fie lângă ea să o ajute, scrie Daily Mirror.

„Nu mi-am încurajat niciodată fiica să urmeze această cale și să devină un consumator al marijuanei. Nu vrei ca al tău copil să cadă pe o pantă de paranoia după ce încearcă prima dată să fumeze.

Știam că ce pot să-i dau eu este ceva de încredere, de bună calitate. Am fost hotărât să nu o las să încerce droguri tari pentru că este foarte periculos. Am fost un părinte responsabil”, a declarat Johnny Depp, potrivit The Sun.

Actorul de la Hollywood are doi copii, Lily-Rose (cea care are acum 21 de ani) și Jack, pe numele său adevărat John Cristopher Depp, cu fosta sa soție Vanessa Paradis.

Urmăriți Impact.ro și pe