iUmor, Live Video, pe Antena 1. Emisiunea de sâmbătă, 9 mai

Daria Petrescu 09.05.2020, 09:49
iUmor, Live Video, pe Antena 1. Emisiunea de sâmbătă, 9 mai

Surprizele se țin lanț la iUmor, în ediția de sâmbătă, 9 mai. Cei trei jurați vor avea parte de momente incendiare. Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea parte de surprize de proporţii la Antena 1, când mai multe vedete, dar şi omul care stã cu ochii aţintiţi asupra lor zi şi noapte vor urca pe scena iUmor şi îi vor ironiza fără reţineri.

iUmor, ediția de sâmbătă, 9 mai

Ilona Brezoianu, Monica Davidescu, Anda Adam, Mira, Maria Buză și alții vor urca pe scena iUmor și nu vor avea nicio reținere în a face glume pe seama celor trei jurați.

Ediția eveniment de roast a fost o surpriză pentru Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, care nu au știut nicio clipă cine sunt invitații.

„Cele mai multe cuţite către mine sunt îndreptate, şi nu ştiu de ce, întrucât am fost un băiat cumsecade în acest sezon. M-am enervat foarte rar, mi-am pierdut rãbdarea foarte rar!”, a glumit Mihai Bendeac. Acesta totuşi a recunoscut că a fost destul de stresat întreaga seară. „Ea a auzit tot felul de lucruri de-a lungul timpului, care n-aş vrea sã se audă la televizor!”, când pe scenă şi-a fãcut apariţia colega sa, Ilona Brezoianu.

Cum au reacționat Delia, Mihai Bendeac și Cheloo la vederea acestora și, mai ales, cum au primit remarcile usturătoare, telespectatorii pot afla sâmbătă. Totul  de la ora 20.00, la Antena 1, în cea mai nouã ediţie iUmor.

Paul Diaconescu, ultimul finalist iUmor, votat de către public

Paul Diaconescu este câştigãtorul celei de-a zecea ediții ”iUmor” din acest sezon. El  va merge în marea finală alături de Cristina Garcia, Marius Coandă, Anghel Constantin, Adrian Stoica. Alături de aceștia vin Teodora Nedelcu, Eduard Vacariu, Bogdan Nonic, Magdalena Chihaia și Alina Rîbu.

Paul Diaconescu, „neterminatorul de glume”, după cum l-a numit Dan Badea, i-a lăsat mască pe toți, la „iUmor”. El a făcut un moment inedit, original şi pe care cu greu au reuşit juraţii, într-un final sã îl încadreze undeva.

Paul Diaconescu
Paul Diaconescu

„Pe mine mă bucurã tare atunci când vedem un numãr pe care nu îl poţi cataloga nicicum. Dar are o calitate esenţială, nu îl poţi vedea decât aici!”, a mărturisit Mihai Bendeac, care a mai spus.

„E clar unul dintre numele mele favorite din acest sezon! Mi-a plãcut enorm bãiatul ãsta! Cam aşa ar trebui sã arate numãrul unui actor pe scena asta!”.

Cea de-a zecea ediție ”iUmor” din acest sezon a fost și ultima. Telespectatorii au avut ocazia de a-și vota preferații şi de a-i trimite direct în marea finală a show-ului.

Urmăriți Impact.ro și pe