iUmor, Live Video, pe Antena 1. Emisiunea de sâmbătă, 23 mai

Daria Petrescu 23.05.2020, 10:53
iUmor, Live Video, pe Antena 1. Emisiunea de sâmbătă, 23 mai

iUmor revine cu o nouă ediție sâmbătă, 23 mai, la Antena 1.  Aflaţi în izolare, din cauza limitării impuse de starea de urgenţă în care se afla întreaga Românie, echipa iUmor a găsit o soluţie pentru a se întâlni şi a dezbate cele mai interesante, incomode sau scandaloase momente de-a lungul celor opt sezoane ale show-ului. Astfel că, Bendeac, Delia și Cheloo continua seria dezvăluirilor.

iUmor, ediția de sâmbătă, 23 mai

Detalii noi ies la iveală, din viața celor trei jurați de la iUmor. Ediția din 23 mai vine cu noi surprize și povești care mai de care mai picante.

Mihai Bendeac, simptome cumplite de coronavirus

Mihai Bendeac a dezvăluit, în cadrul ediției special de săptămâna trecută, „iUmor: Povești din carantină”, că, timp de 48 de ore, a avut simptome specifice noului coronavirus. Întreaga familie a juratului a fost afectată. „Sunt singurul care a avut COVID? Singurul?”. Întrebarea lui Mihai Bendeac i-a lăsat pe colegii săi de la iUmor fără cuvinte! „Eu, mama, tata, fratele, rude. În prima serie!”, a dezvăluit Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac a fost suspect de coronavirus
Mihai Bendeac a fost suspect de coronavirus

La scurt timp după ce pătrunderea coronavirusului în România, bunicul juratului iUmor a încetat din viață. Câteva zile după înmormântare, o știre a dat alarma în familia Bendeac.

Jurații iUmor vor să participe în Asia Express

În ediția specială „iUmor: Povești de carantină”, jurații au dezvăluit că sunt pregătiți să participe în cel mai tare reality show, cu o condiție.

„Nu vreți să facem un grup de jurați și prezentatori și să mergem la Asia Express?”, le-a propus Delia colegilor de conferință video.

Cheloo nu ar spune nu, dar are o condiție: Asia să fie înlocuită cu Islanda!

„Dacă mă duc cu Cheloo în Asia Express, ne luăm bătaie sau batem oameni. Nu vreau asta. Cu Mihai, cu dezechilibratul ăstă emoțional, nu pot să mă duc. Ăstuia îi crapă fierea în el. Dacă mă duc, vreau să câștig!”, a spus Delia.

Mihai Bendeac vrea să o înlocuiască pe Delia din juriul iUmor

Mihai Bendeac a venit cu o provocare interesantă pentru colegii săi de la iUmor. Dacă nu și-ar mai putea îndeplini sarcina de jurat/prezentator, pe cine ar vrea să lase în locul lor?

Cheloo l-a nominalizat pe Ombladon, Mihai Bendeac i-ar preda ștafeta lui Vlad Drăgulin, iar Delia ar vedea-o pe mama ei în noul juriu iUmor.

Toate calculele s-au dat peste cap în momentul în care Dan Badea a rostit numele: Dana Budeanu. Delia și-a schimbat imediat alegere, cedându-i rolul de jurat.

De departe, cel mai încântat a fost Mihai Bendeac. Cum își imaginează actorul o zi de filmare, la iUmor, alături de Dana Budeanu? Puteți afla, din materialul video de mai sus, din ediția specială iUmor: Povești de carantină.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI