iUmor Live Video pe Antena 1. Emisiunea de sâmbătă, 11 aprilie

Daria Petrescu 11.04.2020, 20:14
iUmor Live Video pe Antena 1. Emisiunea de sâmbătă, 11 aprilie

O nouă ediție iUmor revine la Antena 1, sâmbătă, 11 aprilie. Concurenți dornici să își arate talentul, vor urca pe scenă în fața juraților. Delia,Mihai Bendeac și Cheloo vor avea pare de momente pe care le vor uita cu greu. Misiunea lor va fi din ce în ce mai dificilă, mai ales că mulți concurenți sunt extrem de talentați.

iUmor, ediția de sâmbătă, 11 aprilie

Surprizele se țin lanț în ediția iUmor de sâmbătă seara, 11 aprilie. Delia, Bendeac și Cheloo nu se vor lăsa însă, impresionați așa ușor. Drept urmare, concurenții vor face tot ce le stau în puțință pentru a-și dovedi talentul.

Alina Rîbu, câştigătoarea celei de-a şaptea ediţii iUmor de la Antena 1

Alina Rîbu a urcat pentru prima oară pe o scenă în cadrul emisiunii de la Antena 1. Tânăra  i-a cucerit pe jurații iUmor și pe telespectatori, care au votat-o și au trimis-o până în marea finală. Alina Rîbu lucreazã într-o corporaţie, iar  acum este în concediu de creștere copil. Ea a venit la iUmor să se bucure de fiecare secundă petrecută în fața juraților.

Cu un moment de stand-up despre femeile însărcinate a reușit să îi convingă pe jurați că merită să intre la votul publicului.

„Nu rămâi gravidă şi la un moment dat o să naști! Se spune că în viață, dacă faci ceva cu pasiune, rezultatul nu întârzie să apară. În cazul ăsta, întârzie și apoi apare rezultatul! Atunci când rămâi însărcinată este singura ocazie când Dumnezeu îți dă și îți bagă și în sac”, a spus concurenta pe scena iUmor.

Alina Rîbu a urcat pentru prima oară pe o scenă în cadrul emisiunii de la Antena 1
Alina Rîbu a urcat pentru prima oară pe o scenă în cadrul emisiunii de la Antena 1

Delia a recunoscut că i-a plăcut numărul pregătit de Alina: “Este foarte frumos ce a făcut ea pe scenă. A fost un conținut foarte frumos, educativ, civilizat, a împăcat pe toată lumea, femeia asta nu va supără niciodată pe cineva”. Alina Rîbu se alătură în finala iUmor lui Anghel Constantin, Adrian Stoica, Teodorei Nedelcu, Eduard Vacariu, Bogdan Nonic și Magdalenei Chihaia.

Regulile jocului

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

Mai mult, în fiecare săptămână, fiecare emisiune iUmor va fi însoțită de o ediție specială, distribuită exclusiv pe AntenaPlay.ro, unde abonații pot vedea tot ce se întâmplă în culise și vor avea acces nelimitat și necenzurat la numere integrale din cel de-al optulea sezon și momente care nu s-au văzut la televizor.

Talentat încă de mic!
Urmăriți Impact.ro și pe