EXCLUSIV

Iuliana Marciuc, nerăbdătoare ca David, fiul său, să își facă o iubită. „Abia aștept să vină acasă cu o domnișoară” EXCLUSIV

Denisa Macovei 10.06.2022, 19:12

Iuliana Marciuc, realizatoarea emisiunii „Destine ca-n filme” are o relație specială cu David, fiul ei adolescent și, ca orice mamă de băiat, încearcă să fie cât mai apropiată și de anturajul lui. Deși îl vede în continuare ca pe copilul ei mic, Iuliana Marciuc ne-a declarat în exclusivitate că este pregătită să dea nas în nas cu vreo iubită și chiar își dorește ca acest moment să se realizeze cât mai repede cu putință.

Iuliana Marciuc își dorește ca fiul ei să își facă o iubită

David, fiul Iulianei Marciuc și a lui Adrian Enache, este la vârsta la care cei mai mulți băieți încep să se ferească de părinți și să petreacă mai mult timp cu gașca lui de prieteni. Nu este însă și cazul lui. Iuliana Marciuc se numără printre acele mămici fericite care se mai bucură de prezența fiului adolescent prin preajma lor.

Astfel că, de „Ziua Copilului”, David și-a făcut timp să vină alături de mama lui la un eveniment ce avea loc într-un parc de distracții din Herăstrău. La eveniment, David s-a întreținut cu o domnișoară apropiată de vârsta lui, astfel încât nu am putut să nu o întrebăm pe Iuliana Marciuc dacă a făcut deja cunoștință cu iubita fiului ei.

„Era fata Luciei, care este cea care a organizat evenimentul de ‘Ziua copilului’ din parcul de distracții din Herăstrău. Pe Lucia am cunoscut-o când David cred că era în clasa a 2-a și m-am bucurat să ne revedem, de acolo poza. Dar nu are nicio iubită dacă asta vrei să mă întrebi”, ne-a declarat prezentatoarea TV, ușor dezamăgită, completând că tânăra din imagine nu este o prietenă veche de-a lui David, ci o fată pe care a cunoscut-o de curând, dar cu care a legat imediat o prietenie.

„Deși fiica ei este cu un an mai mare decât David, dar de abia ieri s-au cunoscut, așa că nu se știe niciodată. El este foarte sociabil. Are foarte mulți prieteni, are foarte multe prietene, dar deocamdată nu are iubită. Spune că este pretențios”.

Iuliana Marciuc, nerabdatoare ca David, fiul sau, sa isi faca o iubita
Iuliana Marciuc si fiul ei, David

„Face 17 ani în octombrie”

Iuliana Marciuc este conștientă de faptul că David a crescut și, chiar dacă îl vede în continuare ca pe un copil mic, este mai mult decât pregătită pentru pasul următor. Mai mult, chiar se arată nerăbdătoare și vrea ca peste câteva luni să-l vadă de mână cu o domnișoară.

„Face 17 ani în octombrie și îi doresc foarte mult ca această aniversare să o petreacă de mână cu o domnișoară. Abia aștept să vină acasă cu o domnișoară. Îi dau orice își dorește. Uite îi dau și cărți și poșete. Să vină domnișoara”, ne-a mai declarat Iuliana Marciuc în timp ce ne arăta că i-ar da orice lucru din garderoba ei dacă domnișoara s-ar arăta interesată, semn că este dispusă să lege o prietenie strânsă și cu aceasta.

Pe de altă parte, Iuliana Marciuc este conștientă de faptul că fiul ei nu este asemeni multor tineri din generația lui, care se concetrează doar pe jocurile video și plimbărilor cu trotineta, ci este genul de adolescent care preferă să lucreze încă de pe acum la cariera lui.

„David când era mic, jocul lui principal era cartea. Deci el nu s-a jucat cu mașinuțe, cu s-a jucat cu păpuși, nu s-a jucat cu nimic, el doar a citit. Iar plăcerea lui cea mai mare era să meargă în librărie și să-și cumpere o carte. Cred că asta l-a ajutat foarte mult în cariera lui, în faptul că acum vorbește liber, e la școală de Film și Televiziune.

Acum în ultimul timp citește de pe telefon. Deci nu mai are acea bucurie a cititului, a răsfoitului cărții”, ne-a mai declarat Iuliana Marciuc, completând că această pasiune pentru citit a moștenit-o de la ea, căci în repetate rânduri a văzut-o ba cu vreun manuscris în mână, ba scriind pentru propriile cărți.

„Eu cred că trebuie să dăm un exemplu copiilor noștri, cred că trebuie să ne reîntoarcem la carte. Ei fac exact ceea ce văd la noi. În momentul de față eu nu mai lucrez la nicio carte. Anul trecut am lansat-o pe cea mai recentă, iar deocamdată filmez și mai strâng materiale”, ne-a mai povestit Iuliana Marciuc.

Urmăriți Impact.ro și pe