Iulian Nunucă a anunțat ce va face cu banii câștigați la Vocea României. Unde se duc cei 100.000 de euro

Beatrice Dumitru 24.12.2022, 08:16
Iulian Nunucă a anunțat ce va face cu banii câștigați la Vocea României. Unde se duc cei 100.000 de euro

Finala Vocea României 2022 a fost câștigată de Iulian Nunucă, care a plecat acasă și cu marele premiu în valoarea de 100.000 de euro. Acesta s-a luptat în finală pentru trofeu cu Andra Botez din echipa Irinei Rimes, cu Teodor Debu din echipa lui The Motans și Winael Baldus din echipa lui Smiley și Theo Rose. Câștigătoul Iulian Nunucă a dezvăluit ce va face cu banii câștigați la Vocea României.

Ce va face Iulian Nunucă cu banii câștigați la Vocea României

Cel mai recent sezon de la Vocea României s-a încheiat, iar Iulian Nunucă, cel care a făcut parte din echipa lui Tudor Chirilă, a fost desemnat de public marele câștigător. Tânărul moștenește pasiunea pentru muzică de la tatăl și bunicul său, care sunt lăutari.

Înainte de marea funală, Iulian Nunucă, în vârstă de 18 ani, a mărturisit ce ar face cu premiul de 100.000 de euro. Tânărul din Pașcani spunea că ar vrea ca o parte din bani să-i investească în cariera lui muzicală, iar o parte să-i doneze copiilor cu nevoi, cu situații financiare mai precare. Acum poate să-și îndeplinească dorința, deoarece Iulian Nunucă a câștigat Vocea României 2022. 

Iulian Nunucă a anunțat ce va face cu banii câștigați la Vocea României. Unde se duc cei 100.000 de euro
Iulian Nunucă a câștigat Vocea României 2022. Sursa foto: Facebook / Iulian Nunucă

„Nici nu pot să țin premiul, sunt foarte emoționat. Vă mulțumesc tuturor, îi mulțumesc profesoarei mele, îi mulțumesc lui Tudor Chirilă pentru tot ce a făcut pentru mine. Nu-mi vine să cred ce trăiesc. Premiul ăsta valorează mult în inima mea” , a declarat Iulian Nunucă după ce a fost desemnat câștigător.

Cine este Iulian Nunucă

Iulian Nunuca a povestit că nu a avut o copilărie prea ușoară, deoarece părinții săi nu au avut posibilități materiale pentru a-i oferi tot ce el îți dorea. Acesta și-a amintit că într-un an i-a cerut lui Moș Crăciun să-i aducă un sac cu făina și unul cu cartofi. Născut într-o familie de lăutari, Iulian Nunuca a moștenit talentul, dar s-a îndreptat spre un alt gen muzical, deși la început, tatăl său nu a fost de acord cu acest lucru.

M-am regăsit în muzica pop, clasică, dar n-aș putea să spun că sunt diferit, până la urmă sunt țigan și nu fug de asta, mă mândresc cu toată inima că sunt țigan! Sunt diferit prin faptul că am ales să fac altceva decât ceea ce ei și-au propus”, a spus el la Pro TV.

Locul patru a fost câștigat de Winael Baldus, locul trei de Teodor Debu, iar locul doi a fost ocupat de Andra Botez. În marea finală, Carla`s Dreams, Raluka, Irina Baianț, Surorile Oșoianu și Damian Drăghici au urcat pe scenă și au cântat, fiecare, alături de unul dintre finaliști.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...