Iubita lui Răzvan Simion, apariție neașteptată pe internet. Daliana speră să dea lovitura cu noul său proiect

Ioana Bucur 04.10.2022, 21:29

O prezență discretă în spațiul public, iubita lui Răzvan Simion a bifat o premieră și o apariție surprinzătoare în mediul online. De meserie arhitect și designer interior, Daliana Răducan speră să dea lovitura cu noul său proiect.

Noul proiect al iubitei lui Răzvan Simion

Daliana Răducan a studiat în cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din Capitală timp de șase ani. A intrat întâia oară în atenția publicului din România cu câțiva ani în urmă, odată cu decizia de a i se alătura lui Dragoș Bucur în proiectul „Visuri la cheie” de la PRO TV. După scurta experiență în fața camerelor de filmat, bruneta a decis să lucreze pe cont propriu.

„Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important.

Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, a scris designerul pe site-ul propriu.

Apoi l-a cunoscut pe Răzvan Simion. De când s-au declarat, oficial și public un cuplu, Daliana Răducan a devenit o vedetă în lumea mondenă de la noi din țară.

Acum, iubita lui Răzvan Simion a făcut un nou pas important în cariera sa. Cu toate că a ales să fie o prezență discretă în spațiul public, Daliana a publicat recent în mediul online un prim episod dintr-o serie pe care o va realiza – „Trăiește frumos by Daliana Răducan”. Subiectul dezbătut este, deloc surprinzător, designul interior.

„Sunt Daliana Răducan și îți voi arăta cum să faci cele mai bune alegeri când vine vorba de design interior”, spune bruneta în deschiderea clipului ce are puțin peste două minute și jumătate.

Iubita lui Răzvan Simion, apariție neașteptată pe internet. Daliana speră să dea lovitura cu noul său proiect
Răzvan Simion și Daliana Răducan

„Suntem mai valoroși împreună decât separați”

Bruneta și vedeta Antena 1 s-au apropiat în jurul pasiunii comune pentru design. Cei doi par făcuți unul pentru celălalt.

„Amândoi am ajuns la concluzia că suntem mai valoroși împreună decât separați. Știm să ne potențăm unul pe celălalt, e ca o sinergie ceea ce trăim.

Arhitectura ne-a adus împreună, am legat o frumoasă prietenie, care în timp s-a transformat în dragoste.

Îmi amintesc un sărut pasional când era cât pe-aici să o scap pe Daliana în Bosfor. Ne-a plăcut Istanbulul, e ca o poveste care îți încântă toate simțurile. Sunt multe locuri în lumea asta pe care vrem să le însemnăm pe harta iubirii noastre”, a declarat prezentatotul TV, pentru VIVA.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...