Ispita Bianca Pop, prima reacție după ce s-a iubit cu un fotbalist însurat: „Ce țeapă”

Iancu Andreea 10.06.2020, 17:31

Bianca Pop este una dintre ispitele senzuale ale show-ului Insula Iubirii de la Antena 1. El, un fotbalist cunoscut, cu familie. Totuși, vedeta nu se aștepta să fie prinsă în fapt. După ce au apărut primele imagini cu cei doi în ipostaze intime, Bianca a reacționat.

Imaginile vorbesc de la sine

Bianca Pop a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se săruta cu fotbalistul Marian Iliuță. Cei de la spynews.ro au publicat în urmă cu câteva zile imaginile incendiare. Aliuță și ispita Bianca se aflau la un hotel. Cei doi au fost surprinși în ipostaze extrem de apropiate. Bianca și Aliuță nu se sfiau chiar să se sărute.

Suntem prieteni foarte buni. Și imaginile vorbesc. Eu așa fac cu prietenii mei, mă sărut, sunt mai nebună, mai vulcanică, mai periculoasă. Am mâncat, mi-a fost rău și m-am murdărit, de aia m-am schimbat de haine. Am comandat ceva de mâncare, chiar dacă știu să gătesc. Dar mie îmi place să fiu servită. Femeile nu plătesc. O femeie care se respectă, mai ales.

Încercând să se eschiveze, Bianca a mărturisit că nu știa despre faptul că Aliuță este însurat. Ba chiar fotbalistul are și trei copii. Totuși, Bianca povestește că ea și Aliuță au o relație de prietenie.

Suntem prieteni. Nu îl deranjez, nu mă deranjează. Este un domn de 1000 de stele. Îl respect foarte mult. Îmi pare rău că trebuie să vorbesc despre subiectul ăsta. Nu e vina mea, dar mă simt prost. Eu nu am știut că sunt urmărită sau pozată. Nu e vina mea. N-am știut de soție. Îmi cer iertare public. Nu e vina mea. Mi-am luat țeapă. Îmi pare foarte rău pentru familia lui, a fost prima reacție a Biancăi, potrivit Antena Stars.

Pe de altă parte, după publicarea imaginilor, Bianca s-a internat în spital. Aceasta a afirmat că nu se simte foarte bine.

Am fost la o clinică unde am făcut niște perfuzii. Nu prea pot să vorbesc.

Fotbalistul Marian Aliuță este căsătorit și are trei copii
Fotbalistul Marian Aliuță este căsătorit și are trei copii

Aliuță îi ia apărarea lui Ciprian Marica

Se pare că fotbalistul este de partea lui Marica. După ce au apărut acele filmări compromițătoare cu Ciprian și Ana Muntean, mulți s-au ridicat să acuze. Cu toate acestea, Aliuță îi ia apărarea colegului său de breaslă.

Fraților, jos pălăria pentru el ca jucător și pentru ceea ce a făcut el in fotbal! Am văzut ca unii (unele) îl judeca pentru ce a făcut. Este un bărbat împlinit din orice punct de vedere, are tot ce vrea și nu cred că există bărbat la nivelul lui să nu fi greșit…

Are o familie frumoasă și merită respectat! Ca să vorbești de Marica și să-ți dai cu părerea, trebuie să ai complexe mari… Cel mai mult am văzut ca își dau cu părerea femeile. Probabil ar fi vrut unele să fie cu el în hotel, dar să nu fie prinse și la final și vreo 200€, că este pandemie și în perioada asta ar fi fost buni pentru a umple frigiderul! Ridică pălăria că ești bărbat, fratele meu!

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...