Irinel Columbeanu, primele declarații după ce a rămas fără avere. ”Ele m-au pierdut pe mine”. Cum arată apartamentul în care stă acum

Ana Anitoiu 13.10.2020, 15:06

Irinel Columbeanu a făcut primele declarații după ce a rămas fără avere. Omul de afaceri a vorbit despre cum arată viața lui în prezent și a prezentat apartamentul modest în care locuiește.

Irinel Columbeanu, primele declarații după ce a rămas fără avere

După ce a rămas fără avere, Irinel Columbeanu stă cu chirie într-un apartament cu două camere, de la marginea Bucureștiului. Nu mai are nici mașinile luxoase, nici vila de la Izvorani.

De altfel, apartamentul în care locuiește acum Irinel Columbeanu este cât baia din vila de la Izvorani, în care se bucura de lux.

Cu toate acestea, Irinel Columbeanu a spus, la emisiunea ”Vorbește lumea”, moderată de Adela Popescu și Cove, la Pro TV, că nu și-a pierdut speranța.

”Nu m-a interesat aspectul financiar. Averea… Nu plecăm cu ea după noi. Eu nu am pierdut speranța. Bunurile astea pierdute, toate, nu mă interesează. Casa de la Izvorani, terenurile din județul Ilfov… Nu eu le-am pierdut pe ele, ci ele m-au pierdut pe mine”, a spus Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu, primele declarații după ce a rămas fără avere. ”Ele m-au pierdut pe mine”. Cum arată apartamentul în care stă acum

Ce nou obicei are Irinel Columbeanu, de când și-a pierdut averea

De asemenea, Irinel Columbeanu a povestit că în prezent are un nou obicei. O asemenea activitate nu îi ocupa timpul ”miliardarului de la Izvorani”, în vremurile mai bune.

”Petrec în bucătărie mai mult timp decât la Izvorani. Învăț. Știu să gătesc picioare de crab, caracatiță, rață… Bucătăria de la Izvorani e comparabilă cu apartamentul de acum. Nu m-am născut în Rolls, în vilă sau în alte mașini”, a spus Irinel Columbeanu.

Omul de afaceri a răspuns scurt, atunci când a fost întrebat cum își câștigă acum banii pentru a se întreține. ”Mă descurc”, a spus el.

”Nu-i o situație plăcută în care să mă complac, dar să știți că sunt unele avantaje”, a mai spus Irinel Columbeanu.

De altfel, un detaliu ce a fost surprins de o cameră de filmat, în actuala locuință a lui Irinel Columbeanu, a fost un pet de apă plată, folosit pe post de vază. Fostul miliardar a pus acolo un buchet de trandafiri roz.

Irinel Columbeanu a fost căsătorit cu Monica Gabor, în perioada 2006 – 2011. Fosta lui soție s-a căsătorit apoi, în secret, în Statele Unite ale Americii, cu Mr. Pink, un afacerist chinez. Acolo, Monica Gabor trăiește alături de actualul ei soț și de Irina, fiica pe care o are cu fostul ”miliardar de la Izvorani”.

Alături de Mr. Pink, Monica Gabor și Irina duc o viață plină de lux, după cum a spus fosta soție a lui Irinel Columbeanu. Fetița a făcut reclamă, recent, la o marcă de măști de protecție. Detalii, AICI!

Urmăriți Impact.ro și pe