Irinel Columbeanu, în mare pericol la volan. Cum l-au filmat ceilalţi participanţi la trafic. Imagini de necrezut

Andra Daoud 30.05.2022, 15:11
Irinel Columbeanu, în mare pericol la volan. Cum l-au filmat ceilalţi participanţi la trafic. Imagini de necrezut

Irinel Columbeanu a ajuns, fără să vrea subiect de discuții pe internet. Imaginile filmate de alți participanți la trafic, în care apare și omul de afaceri, au devenit virale și mulți s-au speriat după ce l-au văzut într-o asemenea ipostază. Cum a fost filmat Irinel Columbeanu la volanul mașinii sale, la câteva luni după ce a suferit un accident vascular cerebral.

Irinel Columbeanu, în pericol în trafic

Irinel Columbeanu a împlinit zilele trecute 65 de ani, însă cele mai recente imagini cu afaceristul i-au îngrijorat pe cei care le-au văzut. Afaceristul a fost filmat în timp ce își conducea mașina pe o stradă din Capitală, cu portiera de pe partea șoferului deschisă. Irinel Columbeanu a mers așa destul de mult, iar ceilalți participanți la trafic au încercat să îi atragă atenția că are ușa deschisă, însă omul de afaceri părea foarte concentrat la drum.

Fostul soț al Monicăi Gabor a mers așa pe prima bandă, în timp ce alți participanți la trafic l-au filmat, iar imaginile au ajuns virale pe rețelele sociale. Au existat și voci care au comentat că omul de afaceri nu mai este apt să conducă mașina, acest incident petrecându-se la câteva luni după ce a suferit un accident vascular cerebral.

Irinel Columbeanu, in mare pericol la volan. Cum l-au filmat ceilalti participanti la trafic. Imagini de necrezut
Irinel Columbeanu a condus prin București cu usa de la masina deschisa

Ce surpriză a primit Irinel Columbeanu de la Monica Gabor și fiica lor

Fostul milionar, care de ceva timp are probleme financiare, și-a sărbătorit recent ziua de naștere, iar fiica și fosta lui soție i-au transmis mesaje care l-au emoționat. Afaceristul a spus că și-a sărbătorit aniversarea alături de câțiva prieteni, în cadru restrâns. Cartea pe care a lansat-o recent, ultima din trilogia autobiografică, a ajuns în America exact în ziua în care el a împlinit 65 de ani.

„Mă bucură faptul că a ajuns cartea scrisă de mine la ele, în America, chiar de ziua mea! Cred că ăsta a fost cel mai important cadou pentru mine. Monica mi-a scris și ea ‘La mulți ani’, la fel și Irina. Mi-au transmis niște mesaje drăguțe cu emoticoane, care m-au amuzat foarte tare. Așa cum am spus, chiar dacă nu sunt aproape, eu țin legătura cu ele și totul este foarte bine. Bineînțeles că ar fi fost altceva dacă erau alături de mine.”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Click.

Irinel Columbeanu și-a povestit viața în trei volume, pe care le-a lansat pe parcursul ultimului an. Autobiografia sa cuprinde picanterii din perioada în care a avut o relație cu Anna Lesko, dar și detalii din timpul mariajului cu Monica Gabor și plecarea ei în America.

Urmăriți Impact.ro și pe