FOTO EXCLUSIV

Ipostaza bizară în care a fost surprinsă Maia Morgenstern pe străzile Bucureștiului. Celebra actriță e de nerecunoscut. FOTO EXCLUSIV

Redacția IMPACT 18.01.2023, 12:30

Maia Morgenstern este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și iubite actrițe de la noi din țară. Pe plan profesional, lucrurile merg foarte bine pentru actriță. Aceasta a jucat în numeroase filme și a devenit cunoscută chiar și la Hollywood. Prin urmare, marea doamnă a teatrului românesc n-ar avea niciun motiv de tristeţe, însă, cele mai recente imagini cu artista îi vor îngrijora pe fani. Vezi cum a fost surprinsă Maia Morgenstern de către paparazzi Impact.ro!

Maia Morgenstern, de nerecunoscut. Cum a fost surprinsă actrița pe stradă

Maia Morgenstern nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără dar și poate, una dintre cele mai îndrăgite și apreciate actrițe din România.

Aceasta se poate lăuda cu o carieră impresionantă și, de-a lungul timpului, a fost răsplătită și cu o serie de premii și distincții. Amintim de Ordinul Artelor și Literelor în grad de Cavaler (Franța, 2012) și Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Mare Ofițer (România, 2018).

Și în prezent, aceasta este implicată în proiecte de succes, însă, chiar și așa, Maia Morgenstern nu pare pe deplin fericită. Aparițiile din ultima perioadă ale artistei sunt de-a dreptul îngrijorătoare, iar dovadă stă felul în care au surprins-o, recent, paparazzii Impact.ro.

După ce a mers la o fundaţie culturală din centrul Capitalei, celebra actriță a făcut o plimbare pe jos și a vorbit la telefon. Veștile primite par să o fi afectat pe Maia Morgenstern, deoarece aceasta a afișat o privire gânditoare și tristă.

Vedeta a parcurs pe jos mai mult de trei kilometri până a ajuns la Teatrul Evreiesc de Stat din zona Unirii. Acolo a fost salutată de către niște tineri înainte de a intra la repetitii.

Bizar e că, în loc să meargă pe trotuar, Maia Morgenstern a preferat să meargă mai mult pe şosea, asta poate că din cauza trotuarului mult prea îngust.

Citește și Ce regret are Maia Morgenstern înainte să împlinească 60 de ani. E vorba despre familie. „Chiar mi-e dor”. EXCLUSIV!

Maia Morgenstern 5
Maia Morgenstern 

Ce meserie visa Maia Morgenstern să aibă

Invitată în podcast-ul lui Damian Drăghici, Maia Morgenstern și-a amintit cu drag de perioada copilăriei și a dezvăluit ce visa să devină la vremea aceea.

„În copilărie, aș fi vrut să fiu taxatoare de tramvai. Aveam o noptieră, lângă pat, un lemn lăcuit, iar sertarul era plin de bilete de tramvai folosite.

Mi se părea că taxatoarea de tramvai era persoana cu cea mai mare autoritate”, a povestit actrița, în cadrul podcast-ului.

Citește și Geanina Ilieș, de la știri, direct pe marele ecran. Ce rol a primit, alături de Maia Morgenstern. „Filmul aduce în prim-plan lupta antidepresie” EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe