Ionuț Radu, distrus de fanii lui Inter după gafa care pune în pericol titlul de campioană. „Retrage-te, caraghiosule! Ar trebui să fii arestat”

Sorin Barbu 28.04.2022, 12:23
Ionuț Radu, distrus de fanii lui Inter după gafa care pune în pericol titlul de campioană. „Retrage-te, caraghiosule! Ar trebui să fii arestat”

Ionuț Radu are viață tot mai grea la Inter, după ce a greșit în meciul cu Bologna și echipa lui a ratat șansa de a trece pe primul loc. Fanii formației italiene i-au luat cu asalt conturile de pe rețelele sociale și i-au cerut să plece. Jurnaliștii au scris că internaționalul român a plâns pe teren, dar și la vestiare.

Ionuț Radu, criticat dur de fanii lui Inter

Ionuț Radu a aflat că va intra în poartă cu doar câteva ore înaintea partidei Bologna – Inter, după ce titularul Samir Handanovic a acuzat dureri puternice la spate. A fost primul lui meci după aproape trei luni și jumătate și doar al doilea din ultimele opt luni. În minutul 81 al partidei, la scorul de 1-1, portarul român a greșit grav și a trimis mingea în proprie poartă. A ieșit de pe teren cu lacrimi în ochi, iar colegii și antrenorul l-au apărat.

„Sunt de acord că eroarea lui Ionuț Radu ne-a costat azi, dar și la primul gol a fost o eroare de marcaj. Radu a apărat bine în Cupă și se antrenează la cel mai înalt nivel. Radu trebuie să se liniștească acum, e un portar excelent și are o carieră promițătoare în față”,a declarat antrenorul Simone Inzaghi, la finalul partidei.

Internaționalul român nu a fost menajat deloc în presa italiană, iar jurnaliștii i-au transmis că este principalul vinovat dacă echipa lui nu va câștiga titlu. Fanii au luat foc, iar pe pagina fotbalistului au fost publicate peste 10.000 de mesaje în doar câteva ore.

„Scandalos! Să-ți fie rușine!”, „Ar trebui să fii arestat!”, „Ai stricat totul!”, „Ce ai băut?”, „Acum înțelegem de ce nu joci niciodată”, „Retrage-te, caraghiosule!”, „Și te mai plângă că nu joci… pleacă!”, „Mulțumim că ai aruncat titlul la toaletă. Acum înțelegem de ce ești tot timpul pe bancă”, „Încheie-ți contractul!”, sunt doar câteva dintre comentariile acide scrise de italieni la adresa lui Ionuț Radu.

Cum arată acum clasamentul din Serie A

AC Milan rămâne lider în Serie A, cu 74 de puncte. Inter ocupă locul 2, cu 72 de puncte. Până la finalul sezonului, echipa lui Simone Inzaghi mai are de jucat cu Udinese și Cagliari în deplasare și cu Empoli și Sampdoria pe teren propriu. Rivala Milan le va întâlni pe stadionul din Milano, pe Fiorentina și Atalanta, iar în deplasare se va duela cu Verona și Sassuolo.

Urmăriți Impact.ro și pe