Ion Dichiseanu, în stare gravă. Actorul a ajuns la Terapie Intensivă

Ioana Bucur, Ștefan Olteanu 04.02.2021, 10:22
Ion Dichiseanu, în stare gravă. Actorul a ajuns la Terapie Intensivă

Ion Dichiseanu, în stare gravă. Actorul a ajuns la Terapie Intensivă. Fiica îndrăgitului artist a dezvăluit care este, de fapt, starea de sănătate a tatălui ei și de ce a avut nevoie urgentă de ajutorul medicilor.

Ion Dichiseanu, în stare gravă

Vești îngrijorătoare despre unul dintre cei mai iubiți actori ai scenei și filmului românesc. Ion Dichiseanu, în stare gravă, este internat pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din București, la nici o lună după ce se externase. Ioana, fiica lui Ion Dichiseanu, a dezvăluit, pentru Antena Stars, că actorul se confruntă cu probleme de sănătate încă din luna decembrie. Atunci, a fost nevoit să facă o bronhoscopie la o clinică privată din Capitală. Din nefericire, se pare că tocmai acea intervenție ar fi declanșat boala de care suferă acum.

„Sunt nişte vechi probleme medicale, care, credem noi, au fost declanşate de o bronhoscopie făcută la o clinică privată la începutul lui decembrie. De aceea a fost internat şi prima dată. Acum se fac noi investigaţii. Tata are parte de cea mai bună îngrijire, am făcut o alegere bună că l-am dus la Floreasca. Comunicăm prin medici, prin personalul medical de acolo. Este la Terapie Intensivă. Şi data trecută a fost tot la Terapie şi si-a revenit”, a explicat fiica marelui actor, pentru sursa citată.

Ion Dichiseanu a aniversat 87 de ani în urmă cu câteva zile
Ion Dichiseanu a aniversat 87 de ani în urmă cu câteva luni

Actorul a fost internat în spital și în decembrie 2020

La sfârștiul anului trecut, se zvonea că Ion Dichiseanu, în vârstă de 87 de ani, ar fi fost infectat cu noul coronavirus și ar fi fost intubat, pentru că nu mai putea respira de unul singur. Speculațiile au fost infirmate de surse din interiorul Spitalului Floreasca, în exclusivitate pentru Impact.ro.

„Ion Dichiseanu nu are Covid-19, este în spital, dar nu în stare gravă, nu e intubat, așa cum s-a vehiculat inițial în presă. E adevarat că e pe monitorizare atentă pentru că are o vârstă. Problemele lui sunt tratabile, e conștient, vorbește, mănâncă. Pericolul e din cauza vârstei, dar nu a bolii neapărat. Domnul Dichiseanu are probleme cardiace de câțiva ani”, ne-a mărturisit o sursă din Spitalul Floreasca, în exclusivitate pentru Impact.ro.

În luna ianuarie, după ce a fost externat de la Floreasca, Ion Dichiseanu a transmis un mesaj emoționant celor care îl apreciază și care și-au făcut griji pentru sănătatea sa:

„Iubiţii mei prieteni, n-am cuvinte să vă mulţumesc pentru gândurile bune pe care mi le-aţi purtat în ultima perioadă! Mi-au parvenit, în fiecare moment, mesajele voastre! Ele mi-au demonstrat că Dumnezeu lucrează prin oameni! Mi-au arătat, încă o dată, că rugăciunile nasc miracole! Dumnezeu a lucrat şi prin intermediul echipei medicale de la Spitalul de Urgenţă ”Floreasca”. N-am să nominalizez pe nimeni (lista ar fi lungă, manager, medici, asistenţi, brancardieri etc) de teamă să nu omit vreo persoană! Am să vă mărturisesc doar faptul că, la Floreasca, au loc minuni în fiecare oră, în fiecare zi!

În Noul An, să vă iubească pe fiecare în parte bucuriile Lumii, iar Bunul Dumnezeu să vă arate dragostea Lui! Rămân al vostru, acelaşi actor recunoscător publicului! Vă îmbrăţişez şi, de data aceasta, primiţi voi aplauzele mele”, a transmis, atunci, Ion Dichiseanu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...