Ioana Tufaru e complet transformată. Fiica Andei Călugăreanu a ajuns greu de recunoscut. Foto

Beatrice Dumitru 17.03.2023, 09:04

Ioana Tufaru, fiica regretatei Anda Călugăreanu, a apărut din ce în ce mai rar în public în ultimii ani, perioadă în care s-a schimbat foarte mult, lucru observat în cadrul unei emisiuni TV în care a apărut împreună cu partenerul său. Cum arată acum Ioana Tufaru.

Cum arată Ioana Tufaru

Ioana Tufaru este fiica Anda Călugăreanu și a lui Dan Tufaru. Din păcate, ea și-a pierdut mama de la o vărstă fragedă, iar viața ei nu a fost deloc ușoară. În prezent, acesta locuiește împreună cu partenerul ei Ionuț Mardare și cu fiul lor, Luca, în vârstă de cinci ani.

Cei trei nu o duc bine pe plan financiar și asta pentru că în casă aduce bani doar iubitul Ioanei Tufaru, iar el are și un ajutor social de la stat. În ultimii ani, fiica regretatei Anda Călugăreanu s-a schimbat foarte mult și a trecut printr-o schimbare radicală. Acum, ea are părul vopsit albastru și nu mai arată așa cum arăta în urmă cu câțiva ani, atunci când apărea des pe micile ecrane.

Ioana Tufaru e complet transformată. Fiica Andei Călugăreanu a ajuns greu de recunoscut. Foto
Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu. Sursa foto: captură video Acces Direct

Ce venituri are Ioana Tufaru

Cu ceva timp în urmă, Ioana Tufaru a vorbit despre veniturile sale și a spus că nu are un loc de muncă stabil, dar nici nu caută. În toamna anului 2022, fiica Andei Căluigăreanu a declarat că venitul lunar al familiei sale este de 1.500 de lei.

Câștig din ajutorul social 800 de lei, mă descurc greu financiar, dar nu mă plâng! Da, iau și drepturile de autor”, spunea Ioana Tufaru anul trecut în noimebrie,  pentru ciao.ro.

La un moment dat, aceasta avea un rol mic într-o piesă la Teatrul Evreiesc, însă din cauza pandemiei nu a mai putut urca pe scenă.

În urmă cu mai mulți ani, Ioana Tufaru a fost copleșită de probleme și a ajuns într-un punct în care a fost la un pas să recurgă la un gest necugetat. Ea a scris atunci pe pagina de Facebook un mesaj foarte trist.

Vreau să mor! Regret că am fost născută, nu mai vreau viaţă! Vreau să încetez cu viaţa. M-am săturat de ea, urăsc să fiu al nimănui şi să fiu slugă la toţi. În câteva zile nu o să mă mai vedeţi”, a scris Ioana Tufaru pe Facebook, în urmă cu mai mulți ani.

Gigi Becali a fost impresionat de povestea Ioanei Tufaru, motiv pentru care a decis să îi cumpere o garsonieră pentru care nu plătește chirie, întreținere, apă sau curent. Mai mult, latifundifundiarul din Pipera îi oferă bani în fiecare an, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...