Ioana Moldovan, distrusă de durere după moartea lui Edith Gonzalez. Mesajul vedetei PRO TV

Raluca Ogaru 14.06.2019, 15:44
Ioana Moldovan, distrusă de durere după moartea lui Edith Gonzalez. Mesajul vedetei PRO TV

Ioana Moldovan este devastată de durere din cauza veștii decesului uneia dintre cele mai iubite actrițe de telenovele. Frumoasa blondă s-a stins din viață în cursul zilei de 13 iunie, după ce a fost deconectată de la aparate, la cererea familie.

Ioana Moldovan, distrusă de durere după decesul lui Edith Gonzalez

Edith Gonzalez a pierdut lupta cu viața din cauza unei maladii cumplite. Aceasta a fost diagnosticată cu cancer ovarian în anul 2016. Cu toate că părea că starea de sănătate se îmbunătățește, presa anunțând în 2017 că Edith este una dintre supraviețuitorii celei mai necruțătoare boli, soarta a decis altfel. Ioana Moldovan a lăsat un mesaj pe o rețea de socializare în care își arată tristețea în privința morții marii actrițe, prilej pentru fanii frumoasei ”Salome” să-și exprime sincerele condoleanțe.

Fotografia postată de Ioana Moldovan cu Edith Gonzalez, în 2007
Fotografia postată de Ioana Moldovan cu Edith Gonzalez, în 2007

“Cuvintele sunt prea sărace pentru a exprima ceea ce simt… drum lin printre stele, Edith Gonzáles. Voi păstra cu drag în suflet momentele în care am râs, am povestit. Mulțumesc pentru acea seară… se întâmpla în 2007”, a scris Ioana Moldovan pe o rețea de socializare.

”Era fermecătoare”

Ioana Moldovan este în doliu! Alături de mesajul emoționant postat în memoria artistei din Mexic, a publicat și o poză de album în care apar amândouă. Fotografia are mai bine de 12 ani și este din timpul vizitei lui Edith Gonzalez în România, ocazie perfectă pentru Ioana să stea de vorbă cu aceasta.

“Ce s-a întâmplat, o murit ??”, “Ce mult am îndrăgit-o, din filmul «Salomé» o știu. Era fermecătoare,?”, “Dumnezeu să o ierte!????”, “O, ce păcat. Mi-a plăcut foarte mult de ea, Dumnezeu să o ierte ?”, au fost doar câteva comentarii adresate postării Ioanei Moldovan. Amintim că Edith Gonzalez a aunțat în 2016 diagnosticul care i-a adus sfârșitul și că până în 2019 a lupat din răsputeri să-și schimbe soarta. Cu ajutorul tratamentelor, Edith s-a putut considera o perioadă o supraviețuitoare, dar boala a recidivat. 

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags: