Interlopul Fane Văncică a fost prins pe Aeroportul Henri Coandă, după ce a bătut o femeie. Ce le-a spus polițiștilor

Beatrice Dumitru 02.09.2022, 11:12
Interlopul Fane Văncică a fost prins pe Aeroportul Henri Coandă, după ce a bătut o femeie. Ce le-a spus polițiștilor

Interlopul Fane Văncică a fost reținut de polițiști joi, în jurul orei 22:00, pe Aeroportul Henri Coandă, când se întorcea din Italia. Acesta a fost audiat în cadrul dosarului penal deschis pentru că și-a bătut amanta. Fane Vancică este un personaj controversat, implicat în mai multe scandaluri din lumea interlopă,

Fane Văncică, prins de polițiști

Fane Văncică a fost împlicat în mai multe scandaluri din lumea interlopă. De data aceasta, el a fost reținut după ce a fost pus în executare un mandat de aducere emis pe numele său și predat polițiștilor din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 16,  după apariția pe TikTok a unui filmuleț în care apare lovind în mod repetat o femeie.

Bărbatul în vârstă de 37 de ani, acuzat de lovire și alte violențe, a declarat în cadrul audierilor că el și persoana vătămată „se iubesc foarte mult, iar aceasta este sadomasochistă și îi place să fie bătută”. Astăzi, se va solicita instanței emiterea unui ordin de protecție pentru o perioadă de șase luni, notează g4media.ro.

Interlopul Fane Văncică a fost prins pe Aeroportul Henri Coandă după ce a bătut o femeie. Ce le-a spus polițiștilor
Fane Văncică a fost reținut de poliție.

Filmat când își bătea amanta

Victima nu mai poate depune plângere, deoarece incidentul a avut loc în luna mai și, conform Codului Penal, termenul a expirat. Ea putea face acest lucru în termen de trei luni.

Polițiștii s-au sesizat la începutul săptămânii, după ce o filmare cu Fane Văncică postată pe TikTok a devenit virală. În imagini, acesta apare în timp ce umilea și lovea fără milă o femeie care stă în genunchi în mijlocul unei camere. „Eram beat şi nu mi-am luat pastilele”, a fost scuza lui Fane Văncică.

Promovat în online, clipul video a vrut să fie lansarea unui nou scandal la care interlopul să poată răspunde prin live-uri pe TikTok, aşa cum s-a şi întâmplat.

În prezent, contul lui Fane Văncică de TikTok numără peste 160.000 de urmăritori, în timp ce clipurile sale video au peste 700.000 de aprecieri.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...