Inna și Deliric, imagini în premieră. Ipostazele tandre în care au fost surprinși cei doi iubiți

Mirabela Vasile 10.09.2020, 21:03
Inna și Deliric, imagini în premieră. Ipostazele tandre în care au fost surprinși cei doi iubiți

Inna este una dintre cele mai apreciate și cunoscute artiste din România, la nivel internațional. Câtăreața însă a fost foarte discretă în ceea ce privește viața sa personală. De când a intrat în lumina reflectoarelor au existat doar zvonuri despre relațiile pe care le-a avut. Pentru prima dată, vedeta este cu adevărat fericită și se afișează atât public, cât și pe rețelele de socializare cu noul său iubit.

Relația a fost adusă la lumină de ziua lui Deliric

Prima poză cu Inna și Deliric a apărut pe rețelele de socializare acum o lună, când cu ocazia lui de naștere, Inna a postat o imagine doar cu el în care aceasta i-a spus la mulți ani și totodată a declarat că este persoana și rapper-ul ei preferat din lume. Cuplul a avut deja o vacanță, moment în care fanii au descoperit că cei doi au o relație serioasă.

Potrivit wowbiz.ro, cei doi au fost surprinși în timp ce se plimbau pe străzile din Capitală. În cele din urmă aceștia s-au opri la o terasă. Inna și Deliric par a fi foarte fericiți împreună. Chiar dacă fanii nu au văzut niciun sărut din partea celor doi, aceștia s-au ținut de mână și au mers îmbrățișați. Cât timp au stat la terasă, s-au văzut numai zâmbete, iar la masa lor a fost o atmosferă foarte relaxată, spre bucuria fanilor.

Inna, surprinsa alaturi de Deliric
Inna, surprinsa alaturi de Deliric; Sursa foto: Wowbiz

Deliric, pe numele său real Răzvan Eremia, este unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din România. El este fondatorul primului label independent de hip-hop din România, alături de trupa care a debutat în anul 1999, numită C.T.C, din care mai fac parte DOC (Vlad Munteanu) și Vlad Dobrescu.

Inna si Deliric, surprinsi pe strazile din Bucuresti
Inna si Deliric, surprinsi pe strazile din Bucuresti; Sursa foto: Wowbiz

Inna a revenit în atenția publicului cu un concert de senzație. Pe 20 iunie, aceasta a cântat alături de The Motans, Irina Rimes, Antonia, Carla’s Dreams, Alina Eremia, Roxen la Romexpo, la „The Concert”, cel mai mare concert drive-in. De asemenea artista a acordat un interviu în care a povestit că de-a lungul timpul a fost cerută chiar în căsătorie.

„Am fost cerută în căsătorie, am zis DA, dar nu m-am căsătorit. Am fost cu un băiat șase ani și după ne-am răzgândit amândoi,” a mărturisit Inna.

Deși știm că este o personalitate extrem de discretă, motiv pentru care multe dintre detaliile din viața faimoasei soliste sunt neștiute. Totuși, aceasta a decis să discute și să spună adevărul, recunoscând că a fost cerută în căsătorie, a acceptat, dar nunta nu a mai avut loc.

Urmăriți Impact.ro și pe