Incident nefericit în Olt, după ce au fost trase mai multe focuri de armă. De ce un bărbat de 32 de ani a împuşcat trei persoane

Elena Avramescu 27.09.2021, 18:11
Incident nefericit în Olt, după ce au fost trase mai multe focuri de armă. De ce un bărbat de 32 de ani a împuşcat trei persoane

Un incident nefericit s-a petrecut în comuna Bobiceşti, județul Olt, când un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost arestat preventiv la scurt timp după ce a împuşcat trei persoane. Din nefericire, victimele au ajuns la spital cu mai multe leziuni.

Un bărbat de 32 de ani din Olt a împuşcat trei persoane

În acest sens, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Ionuţ Vasiloaica, a menționat că totul s-a petrecut pe fondul unui conflict spontan. Imediat după ce i-a împuşcat pe cei trei, agresorul a plecat cu un taxi iar autoturismul a fost depistat pe raza comunei Oboga, dar în acesta aflându-se doar șoferul. Imediat după, bărbatul bănuit de uzul de armă a fost depistat în orașul Balș, fără a avea asupra sa arma folosită.

Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 45 de ani, s-au deplasat cu un taxi pe raza comunei Bobicești, iar în urma unor discuții contradictorii, un bărbat, în vârstă de 32 de ani, ar fi executat, cu un pistol neletal, trei focuri de armă asupra a altor 3 bărbați, provocându-le acestora leziuni la nivelul capului și corpului, după care ar fi părăsit locul faptei.

Acesta nu este posesor legal al vreunui permis de portarmă. Cele 3 persoane vătămate au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Orășenesc Balș, fără a le fi pusă viața în pericol, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Ionuţ Vasiloaica.

Un barbat de 32 de ani din Olt a impuscat trei persoane
Un barbat de 32 de ani din Olt a impuscat trei persoane

Polițiștii au găsit arma folosită într-un imobil din orașul Balș.

Astăzi, instanța de judecată a dispus împotriva bărbatului, de 32 de ani, măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, a transmis IPJ.

Poliţiştii au desfăşurat activităţi complexe pentru identificarea autoturismului în cauză şi depistarea bărbatului, autoturismul fiind depistat pe raza comunei Oboga, în acesta aflându-se doar şoferul. Ulterior, bărbatul bănuit de uzul de armă a fost depistat în oraşul Balş, fără a avea asupra sa arma folosită.

În continuarea verificărilor, s-a stabilit faptul că trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 45 de ani, s-au deplasat cu un taxi pe raza comunei Bobiceşti, iar în urma unor discuţii contradictorii, un bărbat, în vârstă de 32 de ani, ar fi executat, cu un pistol neletal, trei focuri de armă asupra a altor trei bărbaţi, provocându-le acestora leziuni la nivelul capului şi corpului, după care ar fi părăsit locul faptei. Acesta nu este posesor legal al vreunui permis de portarmă, au declarat poliţiştii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...