VIDEO

Incendii trase la indigo în două județe din România. Intervenție în forță a pompierilor / VIDEO de la fața locului

Cătălina Burghelea 22.02.2022, 07:39
Incendii trase la indigo în două județe din România. Intervenție în forță a pompierilor / VIDEO de la fața locului

Un incendiu puternic a izbucnit, în noaptea de luni spre marţi, la o fabrică de mezeluri din oraşul prahovean Mizil. Flăcările au afectat o suprafaţă de circa 7.000 de metri pătraţi. Potrivit ISU Prahova, pompierii au intervenit la faţa locului cu cinci autospeciale de stingere, o autoscară şi două ambulanţe SMURD. Cel puțin două persoane au fost rănite. Focul s-a propagat și la o parte din clădirea administrativă.

Incendiu de proporții la o fabrică de mezeluri din orașul Mizil

O fabrică de mezeluri din Mizil, județul Prahova, a luat foc, o suprafaţă de circa 7.000 de metri pătraţi fiind cuprinsă de flăcări. Două persoane au suferit arsuri la nivelul feţei, motiv pentru care au fost transportate la spital. Cele două victime ar fi din rândul forţelor de intervenţie. Unul dintre pompieri prezintă arsuri la nivelul mâinilor, iar celălalt are arsuri la nivelul feței și suspiciuni de arsuri la nivelul căilor aeriene. Aceștia au fost duși la cel mai apropiat spital, pentru îngrijiri medicale.

Un incendiu devastator s-a produs, în noaptea de luni spre marţi, la o fabrică de mezeluri din oraşul Mizil. Flăcările afectează o suprafaţă de circa 7.000 de metri pătraţi.

„În această dimineață, în jurul orei 04.00, am fost anunțați de reprezentanții ISU Prahova că a izbucnit un incendiu puternic în Orașul Mizil la SC Ana și Cornel SRL, Depozitul Mizil-Carnia. Incendiul se manifesta într-o hală cu suprafața de aproximativ 10000 mp și birouri. Fumul degajat în atmosfera provine din arderea pereților tip sandwich și există încă pericol de explozie a unor butelii cu freon. În cadrul intervenției au fost răniți doi pompieri, iar în continuare se intervine pentru stingerea incendiului cu aproximativ 10 autospeciale de intervenție”, a transmis ISU Prahova.

Începând cu ora 3:30, la fața locului acționează mai multe echipaje de intervenție. La ora 7:00, incendiul încă se manifesta violent la fabrica de mezeluri.

Un depozit de materiale reciclabile a fost mistuit de flăcări

De asemenea, un incendiu violent este și lângă București, cu mari degajări de fum. Pompierii intervin cu peste 20 de autospeciale, pentru stingerea focului.

Un depozit de materiale reciclabile din Jilava a luat foc, iar echipajele de intervenție se luptă şi în acest moment cu flăcările puternice. Incendiul din această dimineață se manifestă cu flacără deschisă, pe o suprafață de aproximativ 2000 de metri pătrați. Se intervine la fața locului cu 23 de autospeciale de stingere cu apă și spumă, patru autoscări, trei autospeciale de descarcerare.

Pompierii se luptă cu flăcările violente

Incendiul s-a produs într-un depozit comercial din Mizil, în care sunt depozitate pubele de plastic și cartoane. Hala nu se află în apropierea caselor. Flăcările s-au extins, cu flacără deschisă, pe o suprafață de aproximativ 2.000 de metri pătrați. Pe lângă flăcări, sunt și mari degajări de fum, lucru care îngreunează intervenția pompierilor.

23 de autospeciale de stingere cu apă intervin pentru stingerea incendiului de pe Șoseaua Giurgiului, Jilava. La cele 11 echipaje de stingere cu apă și spumă s-au alăturat trei autospeciale pentru descarcerare, două autoscări, un echipaj SMURD, un echipaj UTIM și unul CBRN.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...