Incendiu puternic în Capitală. E pericol de explozie după ce un depozit de butelii din Prelungirea Ghencea a luat foc

Andra Daoud 02.02.2022, 21:01

Un incendiu puternic a izbucnit miercuri seară în Capitală, în zona Prelungirea Ghencea. Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați și cuprinde o casă și un depozit improvizat, în care se află butelii cu freon. La fața locului intervin în acest moment 15 autospeciale ale pompierilor și ambulanțe, însă este posibil ca numărul să fie suplimentat, la nevoie.

Incendiu puternic în Capitală, în zona Prelungirea Ghencea

Pompierii încearcă să stingă incendiul izbucnit în Prelungirea Ghencea și să evacueze oamenii din zonă, din cauza pericolului de explozie. În proximitate se află mai multe hale, dar și blocuri de locuințe. Flăcările s-au extins rapid și pot fi observate de la câțiva zeci de metri distanță.

Din primele informații, se pare că este vorba despre un incendiu la o hală privată situată în zona de sud a Capitalei, în cartierul Prelungirea Ghencea. Flăcările au izbucnit într-o zonă în care se găsesc câteva spații improvizate, amenajate pentru depozitare. Acțiunea pompierilor este în desfășurare și, potrivit celor care intervin la fața locului, suprafața afectată este de câteva sute de metri pătrați. Până la momentul acesta nu există informații privind eventualele victime.

Autospecialele de pompieri intervin cu apă și spumă pentru stingerea incendiului. Pompierii sunt în alertă și este posibil să intervină și alte autospeciale, dacă va fi nevoie, pentru că în depozitul care arde se află butelii, existând și pericolul de explozie. Incendiul se manifestă pe o proprietate privată și sunt afectate o casă, câteva anexe și depozitul improvizat, potrivit informațiilor ISU. Deocamdată nu se știe de la ce a pornit focul.

Știre în curs de actualizare.

Urmăriți Impact.ro și pe