BREAKING

Incendiul de la Opera Națională, lichidat după o oră. Fațada clădirii a fost afectată de flăcări – UPDATE

Stan Filon, Andra Daoud 04.08.2022, 16:44
Incendiul de la Opera Națională, lichidat după o oră. Fațada clădirii a fost afectată de flăcări – UPDATE

S-a dat alarma în București, după ce un incendiu a izbucnit chiar în apropierea Operei Naționale! Pompierii au sosit de urgență la fața locului, unde au descoperit un incendiu de proporții care a pornit la o anexă lipită de clădirea Operei Naționale. Potrivit ISU, pompierii se luptă acum cu flăcările.

Incendiu la Opera Națională

Update ora 16:30. Pompierii au lichidat incendiul de la Operă, după mai bine de o oră de la intervenție.  Pompierii au transmis că fumul a pătruns și în clădirea principală a Operei și că au verificat fiecare încăpere, pentru a se asigura că nu sunt probleme.

„Totodată, în spatele construcției se aflau depozitate în spațiu deschis alte elemente de decor (schele metalice și material lemnos)”, au transmis cei de la ISU București – Ilfov.

incendiu opera
incendiu opera

Știrea inițială:

Este incendiu la Opera Națională din București! Potivit ISU, un incendiu a pornit la o anexă a Operei, care se află lipită de instituția de cultură. În interiorul clădirii respective se află elemente de mobilier, anvelope, stingătoare de incendiu, dar și mase plastice.

Fațada clădirii este afectata de incendiu pe o suprafață de aproximativ 20 mp, iar la fața locului s-au deplasat patru autospeciale ale pompierilor.

Vom reveni cu amănunte!

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...