Incendiu la o fabrică de mezeluri din Timișoara. Cinci persoane au ajuns la spital

Mihnea Tălău 23.11.2022, 23:24
Incendiu la o fabrică de mezeluri din Timișoara. Cinci persoane au ajuns la spital

Un puternic incendiu cu degajare mare de fum a avut loc, miercuri seară, la fabrica de mezeluri a companiei Smithfield din Timişoara. Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind apoi transportate la spital. Alți 169 de angajați au reușit să părăsească imobilul în siguranţă.

Incendiu la fabrica de mezeluri a companiei Smithfield din Timişoara

„Am fost solicitaţi să intervenim la un operator economic de pe strada Polonă, nr 4, din Timişoara, pentru o degajare masivă, existând posibilitatea ca în interior să fie persoane surprinse. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă două autospeciale de primă intervenţie şi comandă, 5 autospeciale de stingere, o autospecială de lucru şi salvare de la înălţime, 3 echipaje SMURD şi un efectiv de 35 de pompieri”, a anunţat ISU Timiş.

Incendiul se manifesta cu fum, fără flacără, la o fabrică de mezeluri aflată la marginea oraşului Timişoara, scrie news.ro.

”Sosiţi la faţa locului, pompierii au constatat că există o degajare mare de fum, fără flacără, la o hală de procesare cu o suprafaţă de aproximativ 3000 mp. S-au constituit echipe de căutare-salvare în interiorul halei pentru identificarea posibilelor victime şi focarelor”, a transmis ISU Timiş.

Incendiu puternic la o pensiune din Valcea

A fost identificată o femeie, conştientă şi cooperantă, care a fost scoasă de către pompieri şi predată unui echipaj medical.

169 de angajaţi care s-au autoevacuat în siguranţă

Autoritățile au mai anunțat că alte 4 persoane care s-au autoevacuat din zona inundată de fum au primit îngrijiri medicale de la echipajele sosite la faţa locului. Cele 5 persoane au fost transportate la spital pentru tratament de specialitate”, a mai precizat ISU Timiş.

Din primele informaţii, pe tura de serviciu se aflau 169 de angajaţi care s-au autoevacuat în siguranţă.

”În acest moment a fost identificat un focar de incendiu, se lucrează pentru lichidarea acestuia”, potrivit ISU Timiş.

În final, pompierii au reușit sa stingă incendiul, urmând să fie stabilite cauzele declanșării focului.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...