În ce zi și la ce oră se difuzează Imperiul Leilor la Pro TV? Cine sunt cei opt investitori din sezonul 4?

Emanuela Pană 22.09.2023, 11:09
În ce zi și la ce oră se difuzează Imperiul Leilor la Pro TV? Cine sunt cei opt investitori din sezonul 4?

”Imperiul Leilor”, emisiunea fenomen de la Pro TV, a revenit de curând pe micile ecrane, cu un nou sezon, cel cu numărul 4. Ca și până acum, jurații – antreprenori de succes ascultă prezentări de business-uri şi decid dacă să investească în ele. Află în ce zi și la ce oră se difuzează Imperiul Leilor la Pro TV. 

Imperiul Leilor revine cu sezonul 4 la Pro TV 

Premiera noului sezon al emisiunii ”Imperiul Leilor” a avut loc marți, 19 septembrie, la Pro TV. Show-ul care îți poate schimba viața de antreprenor a ajuns în această toamnă la cel de-al patrulea sezon. Noutatea este că, de această dată, numărul ”leilor” înscriși în lupta investițiilor a ajuns la opt.  

Opt investitori sunt pregătiți să susțină cele mai inovative business-uri și să ofere suport românilor care au o viziuni și își doresc să o pună în aplicare sau să le ofere șansa către succes celor care vor să își ducă afacerea la un alt nivel.  

În sezonul cu numărul patru, liderii unor afaceri de succes din România îi vor căuta pe antreprenorii care merită să fie cunoscuți în domeniul lor, dându-le ocazia să facă o schimbare reală. Pe scaunele investitorilor stau așezați oameni cu experiență, viziune și dorința de a vedea cum piața de business din țara noastră se dezvoltă tot mai mult.  

”Ce-i va impresiona pe investitori? Ce-l va motiva pe Warga să spună că «Va fi un mare câştig pentru România» sau pe Cristina să afirme că «Asta e nobleţea. Avem nevoie de astfel de exemple în fiecare zi»” – se arată în comunicatul transmis de Pro TV.

Citește și: Cine sunt cei 8 investitori de la Imperiul Leilor 2023? Schimbări majore în sezonul 4

În ce zi și la ce oră se difuzează Imperiul Leilor la Pro TV? 

Prima ediție a emisiunii ”Imperiul Leilor” a fost difuzată simultan pe Pro TV și Voyo, marți, 19 septembrie. Următoarele episoade vor putea fi urmărite în fiecare zi de marți, începând cu ora 21:30.  

In ce zi si la ce ora se difuzeaza Imperiul Leilor la Pro Tv?
Ziua si ora la care se difuzeaza Imperiul Leilor la Pro TV

Precizăm că telespectatorii pot vedea fiecare episod din show-ul ”Imperiul Leilor” în avans, cu o zi înainte de a fi difuzat pe post, exclusiv online, pe platforma Voyo.  

După ce au investit milioane de euro în afaceri cu potențial, jurații revin încrezători în puterea lor de a face o diferență. ”Imperiul Leilor”, un show care schimbă viitorul celor care cred și muncesc pentru pasiunea lor, revine cu mai multă maturitate și responsabilitate.  

Antreprenorii sun pregătiți să pună sume importante la bătaie pentru cele mai inovative și de succes idei cu care se prezintă concurenții. 

Vezi și: Ce proiect are Sebastian Dobrincu după Imperiul Leilor: Îmi mănâncă și zilele și nopțile” VIDEO EXCLUSIV

Cine sunt cei opt investitori de la Imperiul Leilor?  

După cum aminteam mai sus, în componența juriului au apărut schimbări – sunt patru noi lei, față de sezonul precedent. Iată întreaga echipă de juraţi de la Imperiul leilor – sezonul 4. 

Investitorii vechi de la Imperiul Leilor: 

  • Dragoş Petrescu – fondator City Grill; 
  • Cristina Bâtlan – fondatoare Musette; 
  • Dan Şucu – fondator Mobexpert; 
  • Dr. Wargha Enayati – fondator Regina Maria. 

Investitorii noi de la Imperiul leilor: 

  • Daniel Mischie – CEO City Grill; 
  • Felix Patrăşcanu – fondator Fan Courier; 
  • Răzvan Raţ – fost fotbalist, cu afaceri în Imobiliare; 
  • Mircea Căpăţînă – cofondator Smart Bill. 

Dan Șucu, încântat de noul sezon din Imperiul Leilor  

Înainte de debutul emisiunii, Dan Șucu, fondatorul Mobexpert, a povestit puțin din ce înseamnă pentru el experiența ”Imperiul Leilor”, cu noii colegi de emisiune.  

”Am noi colegi! Mi-a plăcut fiecare din sezoanele de până cum și îmi place foarte mult și acesta. Dar acest sezon «Imperiul Leilor» mi se pare chiar puțin mai dinamic!”, a spus Dan Șucu.  

”Sunt mai multe investiții pe care le-am făcut în aceste sezoane la «Imperiul Leilor» și nu e frumos să vorbesc despre una singură, ceilalți ar fi nemulțumiți! Un antreprenor, așa cum am spus întotdeauna ar trebui să aibă extrem de multă tenacitate. Trebuie să înțeleagă că de mult mai multe ori pierzi decât câștigi și atunci trebuie să ai capacitatea de a  te repoziționa  întotdeauna și de a nu-ți pierde încrederea! (…) 

Am făcut o grămadă de investiții  proaste. O grămadă! Fac mai des investiții proaste decât investiții bune!”, a mărturisit cunoscutul om de afaceri pentru click.ro 

”Imperiul Leilor” este un concept unic în România. ”Leii” sunt pregătiți. Antreprenorii au cele mai bune planuri. E vremea să înceapă investițiile! 

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...