În ce ipostază a fost surprinsă Andreea Loulou, iubita lui Luis Lazarus. S-a întâmplat după ce au ieșit împreună din restaurant

Dumitrică Roxana 03.08.2022, 22:07
În ce ipostază a fost surprinsă Andreea Loulou, iubita lui Luis Lazarus. S-a întâmplat după ce au ieșit împreună din restaurant

Andreea Loulou, iubita lui Luis Lazarus, este o prezență ce nu poate trece neobservată. Recent, ea a atras atenția nu doar cu formele de invidiat, dar și cu mașina de lux pe care o conduce. Se pare că iubitei „justițiarului” îi plac autoturismele puternice, la fel ca și personalitatea sa.

Luis Lazarus și iubita sa, o relație solidă

Luis Lazarus și iubita sa, Andreea Loulou, au o relație de mai bine de un deceniu. În ciuda diferenței de vârstă existentă între cei doi, respectiv de 20 de ani, nimic nu pare să stea în calea fericirii lor și pot fi văzuți mai peste tot împreună. Luis Lazarus a mai fost căsătorit anterior și are doi copii, cu care bruneta se înțelege de minune.

Cei doi au fost surpinşi în oraş, când luau masa. După ce au ieșit împreună din restaurant, Lazarus și-a condus iubita la bolidul pe care îl conduce, un Range Rover, în timp ce el a rămas la o altă terasa la vorbă cu un bărbat. Imaginile au fost surprinse în exclusivitate de playtech. 

Motivul pentru care Luis Lazarus nu vrea acum copii. Oare ce părere are iubita lui, Andreea?
Motivul pentru care Luis Lazarus nu vrea acum copii. Oare ce părere are iubita lui, Andreea?

Loulou şi-a încercat norocul pe piaţa muzicală

Andreea face show total alături de prietenele ei Mirabela, Gabriela, Maria şi Beatrice în Balkania Project, un proiect muzical foarte îndrăzneţ, care are deja succes la public.

La aniversarea a zece ani de relație, Andreea, iubita lui Luis Lazarus, a ținut să îi facă o declarație de dragoste partenerului său, direct pe rețelele de socializare.

„Sunt 10 ani de relație, cei mai frumoși din viața mea, datorită ție om frumos, dar și datorită mie pentru că am avut curajul de a încălca regulile, de a lupta împotriva tuturor pentru noi, pentru iubire, pentru împlinire și dragoste adevărată.

Te iubesc atât de mult! Am fost răsfățată de ține, ai avut grijă de mine și promit că voi face tot posibilul să ne fie bine în continuare! Să fim fericiți mereu și să luptăm în continuare pentru visul nostru, acela de a fi împreună pentru totdeauna! Iubesc… și sunt iubită! Ce-ți poți dori mai mult de la viață?”, scria Andreea Lazăr pe rețelele de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe