EXCLUSIV

Impresara lui Pomohaci rupe tăcerea despre artist. Ce face de patru ani de când a fost caterisit. Dezvăluiri incredibile EXCLUSIV

Oana Pascaru 18.06.2021, 16:45
Impresara lui Pomohaci rupe tăcerea despre artist. Ce face de patru ani de când a fost caterisit. Dezvăluiri incredibile EXCLUSIV

În urmă cu patru ani, Cristian Pomohaci era implicat într-un scandal mediatic de amploare! Asta din cauză că mai mulți tineri l-au acuzat pe artist care era și preot că  le-ar fi făcut diverse avansuri sexuale. Auzind acest lucru, reprezentații Sinodului Mitropolitan al Mitropoliei Ardealului au decis caterisirea acestuia lăsându-l fără straiele preoțești și fără meseria de a mai sluji. Însă, în ciuda acestei decizii drastice s-a decis, atunci, că poate lucra ca teolog laic.

Ce face în continuare Cristian Pomohaci, la patru ani de când a fost caterisit

Întreg scandalul a pornit după ce un tânăr în vârstă de 17 ani a înregistrat o discuție indecentă cu el și cu Cristian Pomohaci și a răspândit-o în spațiul public. Așa că după acea cumpănă din viața sa, artistului i s-a interzis să mai slujească în Biserică și să mai poarte straiele preoțești. Însă, după cele întâmplate, Cristian Pomohaci nu a putut renunța de tot la “Casa lui Dumnezeu” așa că și-a făcut din locuința fiului său o Biserică, în comuna Moșuni, județul Mureș, unde credincioșii vin la el să îi ceară ajutorul divin.

Contactată de reporterii Impact.ro, impresara cântărețului de muzică populară, Mariana Mirea ne-a mărturisit că în urmă cu două luni a fost în vizită la Cristian Pomohaci și ne-a mărturisit că nu își dorește să renunțe nici în ruptul capului să nu îl slujească pe Dumnezeu: “Slujește și acum, stă de vorbă cu oamenii acasă. Și-a făcut un fel de lăcaș în satul Moșuni. Sunt foarte mulți oameni care vin la el. El stă de vorbă cu oamenii joi, vineri și sâmbăta. Pe lângă asta face și rugăciuni pentru ei pentru că oamenii îi cer asta. Din câte știu nu spovedește oamenii doar stă de vorbă cu ei și atât. Am fost la el acum 2/3 luni și am stat de vorbă cu el. Nu slujește în veșminte preotești. El își desfășoară activitatea în casa băiatului său, Marius, casă care este fix lângă Biserica din comună”, ne-a spus Mariana Mirea.

Ce face in continuare Cristian Pomohaci, la patru ani de cand a fost caterisit
Ce face in continuare Cristian Pomohaci, la patru ani de cand a fost caterisit

Avere impresionantă

Pe tot parcursul carierei sale profesionale, Pomohaci a strâns o avere impresionantă! Acesta are nu mai mult nici mai puțin de 40 de imobile, scrie cancan.ro, iar cele mai multe dintre ele fiind închiriate. Dintre aceste locuințe 25 sunt apartamente, 9 tereneuri și construcții, 5 terenuri și garaj, cu o valoare totală de 7.171.515 lei, echivalentul a peste 1,75 de milioane de euro.  De asemenea, acesta are și mai multe mașini de lux care se ridică la câteva zeci de mii de euro.

Cristian Pomohaci a devenit cunoscut în România după ce a fost piesa principală într-un scandal imens. Acesta a fost acuzat de mai mulți minori că ar fi întreținut relații intime cu el. Procurorii au găsit acasă la Pomohaci o tabletă în care au găsit linkuri văzute de acesta spre filme pornografice cu bărbați, dar și cu minori. Mai mult, s-a găsit o agendă în care erau trecute mai multe nume de copii dintr-un cor, pe care preotul îi descria: ”Marian – care mi-a tras cu ochiul”, ”Dan Ovidiu – insistentul cu cercel în ureche”, ”Bogdan – cu cercei în urechi, frumos”. Cu toate acestea, dosarul a fost clasat, deoarece faptele s-au petrecut cu mai bine de 10 ani în urmă.

Urmăriți Impact.ro și pe