Imaginile unui nou început cu care Andreea Bălan și-a surprins fanii. Mulți au crezut că nu văd bine. „Te-aș ține o viață pentru mine”

Andra Daoud 13.09.2022, 23:11

Andreea Bălan preferă să își țină viața personală departe de ochii presei și ai publicului, de ceva timp. Vedeta este foarte discretă cu privire la ce se întâmplă pe plan personal, mai ales după divorțul de George Burcea, care a fost subiect intens dezbătut în presă. Acum, artista pare că și-a găsit fericirea din nou, alături de un alt bărbat, și a postat un mesaj cu subînțeles pe rețelele sociale.

Andreea Bălan, imagini cu noul iubit

Andreea Bălan a trecut prin câteva momente dificile în ultimii ani, iar divorțul de tatăl fetițelor ei a fost intens dezbătut în presa de scandal. După acest moment, Andreea Bălan a preferat să fie mai discretă și să nu își mai afișeze așa mult viața personală pe tapet. După divorț, vedeta a avut o relație de aproximativ un an cu Tiberiu Argint, însă niciunul dintre ei nu a făcut-o publică.

Cu ceva timp în urmă, relația dintre cei doi s-a încheiat, după care artista și jurata de la Te cunosc de undeva a plecat pentru două luni în America, la filmările pentru show-ul America Express. Acum, Andreea Bălan a răspuns la multe dintre întrebările fanilor ei și a lămurit misterul: are sau nu o relație? Vedeta a publicat pe conturile ei de pe rețelele sociale o imagine alături de un bărbat misterior și a scris în descriere „Te-aș ține o viață pentru mine”.

Imaginile unui nou inceput cu care Andreea Balan si-a surprins fanii
Andreea Balan, in bratele unui tanar misterios

Andreea Bălan a răspuns la întrebarea despre relație

În cadrul unui vlog postat pe canalul ei de YouTube, Andreea Bălan a ținut să lămurească misterul cu privire la o eventuală relație și a explicat și de ce nu mai este atât de generoasă în ceea ce privește detaliile din viața ei personală.

„Mulți dintre voi m-ați întrebat dacă am un iubit. Înțeleg această curiozitate a voastră, dar vreau să mă înțelegeți și să respectați că nu îmi mai doresc să se știe și să se vorbească despre această parte personală. Prefer ca pentru buna dezvoltare a unei astfel de relații de iubire, totul să fie foarte discret și eu să îmi trăiesc iubirea departe de ochii presei și ai curioșilor și departe de toate comentariile urâte.

Consider că am făcut această greșeală, să expun viața mea personală. Fie că mi-am dorit, fie că nu mi-am dorit, tot a fost expusă și foarte exagerată. Cu toții trecem prin despărțiri, iubiri neîmpărtășite la un anumit nivel, dar nu sunt singura care se desparte o dată, de două ori, de trei ori și nu sunt singura care e divorțată și care își crește copiii singură.

Așa că pentru mine, toate aceste experiențe nu au fost negative, pur și simplu le-am luat ca pe niște experiențe de viață, care m-au învățat cum să fiu o femeie mai bună, mai calmă, mai inteligentă, mai așezată. Sunt foarte fericită cu parcursul vieții mele. Nu regret absolut nimic din ceea ce s-a întâmplat. Toate m-au adus să fiu femeia de astăzi. Eu sunt foarte fericită cu ceea ce am devenit astăzi. În viața mea se întâmplă lucruri perfect normale așa cum se întâmplă în viețile tuturor”, a mărturisit Andreea Bălan pe YouTube.

Urmăriți Impact.ro și pe