Imaginile groazei. Avionul echipei lui Pep Guardiola nu a putut să aterizeze la Manchester din cauza vântului foarte puternic

Sorin Barbu 17.02.2022, 13:40
Imaginile groazei. Avionul echipei lui Pep Guardiola nu a putut să aterizeze la Manchester din cauza vântului foarte puternic

Emoții mari pentru jucătorii lui Manchester City. Avionul care aducea echipa din Portugalia a fost trimis să aterizeze la Manchester. Piloții s-au apropiat de trei ori de pista de aterizare, dar nu au putut să aducă aeronava la sol din cauza unei furtuni violente care a lovit Marea Britanie, așa au fost nevoiți să zboare la Liverpool.

Avionul lui Manchester City, deviat de vântul puternic

Furtuna Dudley a lovit Marea Britanie, acum două zile, iar la Manchester vântul a depășit 100 de km/h, au scris jurnaliștii de la The Sun. În aceste condiții, jucătorii lui Manchester City au uitat rapid că au câștigat în deplasare cu 5-0 și s-au uitat îngroziți pe geam. Avionul în care se aflau s-a învârtit în jurul aeroportului, iar piloții s-au pus de trei ori în poziție de aterizare.

Vântul a fost însă un inamic solid, chiar și pentru un Boeing 757, o aeronavă foarte performantă, așa că au renunțat. Încercările de aterizare au fost filmate și din imagini se vede foarte bine cum avionul pare că „dansează” și nu poate menține drumul cu precizie. În aceste condiții a fost deviat spre Liverpool, spre aeroportul John Lennon, unde vremea era mult mai bună.

„Putem confirma că avionul care transporta prima echipă acasă de la Lisabona a aterizat în siguranță la Liverpool. Vântul puternic a forțat o deviere a traseului”, a transmis clubul Manchester City, pe Twitter.

Manchester City, la un pas de sferturile Champions League

Manchester City se anunță și anul acesta una dintre echipele favorite la câștigarea trofeului și numai o minune o mai poate opri din drumul spre sferturile competiției.

Trupa lui Pep Guardiola a început în forță duelul cu Sporting, desfășurat la Lisabona și la pauză avea deja un avantaj de patru goluri, după reușitele semnate de Mahrez (7′), Bernardo Silva (17′, 44′) și Phil Foden (32′). În minutul 58, Rahem Sterling a dus scorul la 5-0 în favoarea echipei sale și a stabilit scorul final.

 

Urmăriți Impact.ro și pe