Imagini virale cu Batman jucând hora la o nuntă. Videoul care face senzație pe TikTok

Beatrice Dumitru 26.04.2023, 20:05
Imagini virale cu Batman jucând hora la o nuntă. Videoul care face senzație pe TikTok

Pe TikTok circulă un clip cu Batman care joacă hora la o nuntă și face senzație. Tiktok-erii nu au ratat șansa să glumească atunci când au văzut imaginile. Batman, omul liliac, este un personaj ficțional creat în anul 1939.

Batman joacă hora

Clipul cu un bărbat costumat în Batman face senzație pe TikTok și a strâns peste 300.000 de vizualizări. „Batman” pare că a uitat de toate problemele când a intrat în horă, iar tiktok-erii s-au amuzat foarte tare, iar comentariile au curs.

„Când la 8 ai nuntă și la 9 salvezi lumea”, „Când ți-a spus că la nuntă trebuie de venit în costum, dar nu au precizat de care”, „A venit să salveze mireasa”, „E tot om și Batman până la urmă”, Batman după o lună în Balkani” sau „Când trebuie să salvezi orașul, dar frate-tu se însoară”, sunt doar câbateva dintre reacțiile tiktok-erilor.

@od_nenadovica U prosloj epizodi, gledali ste #fyp #betmen#srbija #zlatibor ♬ original sound – od_nenadovica

Batman, omul liliac

Batman, omul liliac, este un personaj ficțional, conceput şi dezvoltat în anul 1939 de Bob Kane şi colaboratorul sau, Bill Finger, care în următorii 70 de ani avea să devină cel mai adorat supererou nocturn, un adevărat cruciat al nopţii. Costumul lui Batman este inspirat după cel al lui Superman, un alt supererou din seria de benzi desenate Action Comics, doar că noul personaj avea mască, mănuşi şi o pelerină inspirată după dispozitivele de zbor din schiţele lui Leonardo Da Vinci.

Numele real al personajului, Bruce Wayne, a fost inspirat după numele unui rege scoţian, Robert Bruce, care a luptat pentru independenţa scoţienilor în secolul XIV, şi după militarul american Anthony Wayne care a participat la Războiul de Independenţă al Statelor Unite ale Americii.

Batman a încercat să realizeze fapte eroice cu discreţie ca apoi să dispară în mod misterios de la locul faptei. În versiunea originală a poveștii și majoritatea celor repovestite, identitatea secretă a lui Batman este Bruce Wayne, un milionar din Statele Unite, mai târziu miliardar, afemeiat, industrialist și filantrop.

Spre deosebire de alți supereroi, el nu are nici o putere fantasticî, ci își folosește în etrna luptă cu răul numai intelectul, abilitățile de detectiv, știința și tehnologia, averea, puterea fizică și abilitățile în artele marțiale.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...