Imagini spectaculoase din casa de 1 milion de euro a Deliei! Detaliul inedit care apare, lângă piscină, pe acoperiș

Rădulescu Valentin 11.04.2020, 16:33
Imagini spectaculoase din casa de 1 milion de euro a Deliei! Detaliul inedit care apare, lângă piscină, pe acoperiș

Delia reușește din nou să ne impresioneze, aceasta se află printre cele mai apreciate vedete din România, iar cu noile ei achiziții pe timp de pandemie, mulți au rămas surprinși. Ce și-a adăugat Delia în apartamentul luxos?

Imagini spectaculoase din casa de 1 milion de euro a Deliei!

Delia este la vârsta de 34 de ani și se află într-o formă excepțională. Aceasta și-a achiziționat de curând un apartament din zona nordului, pe care nu l-a prezentat în totalitate, ci doar câteva bucăți din aceasta. Artista ne-a arătat și piscina ei de pe acoperiș, dar acum, a dezvăluit noua sa achiziție în care își petrece timpul în perioada de izolare. Este vorba de o trambulină, în care Delia s-a filmat țopăind de colo, colo, iar după aceea a postat videoclipul pe Instagram pentru a-și ține fanii la curent cu noile lucruri din apartamentul de lux.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Ard o calorie ..doua …trei ?

O postare distribuită de Delia (@delia) pe

Potrivit informațiilor de la click.ro, casa este de fapt, un penthouse, care are aproape 4 etaje și se află într-o zonă foarte bună cu vedere la lac. Apartamentul este în jur de 400 mp cu scară interioară și pereți din sticlă. Toate acestea au costat aproximativ 1,4 milioane de euro, o sumă uriașă pe care nu mulți și-o pot permite.

Punctul de atracție este piscina

Postul tv Antena Stars a arătat mai multe imagini noi cu locuința Deliei, printre acestea se regăsesc haine, accesorii de firmă, dressing-uri și colțuri din terasă. Dar piesa de rezistență este piscina de pe acoperiș, acolo unde Delia se poate bronza lejer pe șezlong.  Până acum nu și-a prezentat deloc apartamentul în nici o revistă de imobiliare.

Foto: Antena Stars
Foto: Antena Stars

Cu talentul ei, vedeta face o grămadă de bani. Aceasta are în prezent două emisiuni la Antena 1, în juriul ”X-Factor” și ”iUmor”, plus contractele de imagine și melodiile ei aflate mai mereu în topuri. Toată munca depusă ca și artist s-a dovedit a avea rezultate bune, mutându-se acum la casa ei. Totodată, familia acesteia este îngrijorată din cauza situației în care se află tatăl Deliei, acesta a fost nevoit să renunțe la tratamente din cauza pandemiei.