Imagini senzaționale cu noua cucerire a lui Cătălin Cazacu. Ramona Olaru va fi foc și pară. Galerie foto

Beatrice Dumitru 06.03.2023, 20:56

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru s-au iubit cu patimă și își doreau să se căsătorească, după ce asistenta de la „Neața cu Răzvan și Dani” primise inelul de logodnă, dar, în cele din urmă și-au spus „Adio”. Cei doi au trecut repede peste despărțire și nu au stat mult timp singuri. Cunoscut ca mare crai, Cătălin Cazacu a făcut o nouă cucerire și se iubește cu o colegă de la Antenă.

Cine este noua iubită a lui Cătălin Cazacu

Cătălin Cazacu este campion național la motociclism și are în palmares peste 400 de trofee câștigate, dar și-a descoperit și o altă pasiune, televiziunea, și acum este prezentator la Antena Stars. Acesta este cunoscut și pentru relațiile sale amoroase. De-a lungul timpului s-a iubit cu mai multe vedete, printre care Denisa Tănase și Ilinca Obădescu, dar cea mai mediatizată relație a fost cea cu Ramona Olaru.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru au avut o relație presărată cu multe despărțiri și împăcări, iar la începutul acestui an au ales să meargă pe drumuri separate. Însă fostul motociclist nu a suferit prea mult și și-a făcut o nouă iubită, una dintre colegele sale de la Antenă. Elisa, reporteră la „Xtra Night Show”, este cea care i-a cucerit inima. Se pare că povestea lor de dragoste a început în urmă cu mai bine de o lună, iar Elisa s-a mutat deja în apartamentul lui Cătălin Cazacu. Blondina a postat pe rețelele de socializare imagini cu acesta, printre care o fotografie în care îl ține de mână.

Imagini senzaționale cu noua cucerire a lui Cătălin Cazacu. Ramona Olaru va fi foc și pară. Galerie foto
Elisa a apărut în videoclipurile mai multor artiști români.

Ramona Olaru l-a uitat pe Cătălin Cazacu

Și Ramona Olaru a trecut peste despărțirea de Cătălin Cazacu și spune că se bucură din plin de viață. Ea are un nou iubit, cu care a petrecut un weekend romantic la Budapesta. Cei doi au fost cazați la un hotel de cinci stele, de unde asistenta a postat câteva imagini, însă nu a publicat până acum nicio fotografie cu partenerul său de viață.

Fanii Ramonei Olaru de pe rețelele de socializare i-au reproșat că l-a înlocuit prea repede pe Cătălin Cazacu, însă ea a sugerat că fostul motociclist a fost cel care și-a găsit o nou iubită mult mai repede. „După posibilități. Și crede-mă, eu m-am mișcat greu tare…dar rămân o lady și nu vorbesc, doar mă bucur de viață!”, a spus fosta parteneră a lui Cătălin Cazacu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...